Supergalingas smūgis. „Nušluota.“ Kas vyksta  ()

Ukraina gaus šimtus tolimojo nuotolio ATACMS raketų iš JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gaus šimtus tolimojo nuotolio ATACMS raketų iš JAV. Apie tai interviu „Glavred“  kalbėjo buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, kariuomenės generolas Mykola Malomužas.

„Viena vertus, amerikiečiai nenori pabloginti situacijos su Rusija perkeldami šimtus raketų į Ukrainą, kita vertus, jie nori pamatyti, kaip efektyviai mes šias raketas panaudosime mūšio lauke“, – interviu „Glavred“ pabrėžė jis.

[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
3496

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ekspertas pažymėjo, kad pirmosios kelių dešimčių ATACMS raketų partijos padės sunaikinti priešo rezervus vidurinėje ir tolimoje užnugario srityje.

Bus nušluota tūkstančiai rusų. „Pavyzdžiui, galima bus pataikyti į galingus mokymo centrus ar kariuomenės koncentraciją, taip sustabdant tolimesnį judėjimą į frontą – galima bus nušluoti šimtus ar tūkstančių žmonių. Tas pats liečia ir platformas su tankais, šarvuočiais, pėstininkų kovos mašinomis, technikos kolonas. Iš savo karinės praktikos pasakysiu, šios atakos tiesiog jas nušluos, ten praktiškai nieko neliks, nes tokia raketa duoda supergalingą smūgį“, – sako jis.

 

Malomužas pridūrė, kad ATACMS leis Ukrainai ne tik apsiginti, bet ir pradėti kontratakas bei vykdyti kontrpuolimo operacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(229)
(10)
(219)

Komentarai ()

Susijusios žymos: