[ŽT] Pagalbos ranka iš Vokietijos – ragina ir kitas šalis daryti tą patį  ()

Ukrainai to labai reikia.



© Mark Holloway (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:MIM-104_Patriot_in_German_service#/media/File:German_Patriot_missile_launcher_(cropped).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija Ukrainai perduoda dar vieną „Patriot“ sistemą. Ukraina prašo savo sąjungininkų rasti bent 7-25 „Patriot“ sistemas.

Vokietijos ambasadorius Ukrainoje Martinas Jaegeris paragino ir kitas šalis perduoti Ukrainai oro gynybos sistemų: „Vokietija teikia papildomą pagalbą oro gynybos srityje. Siunčiame dar vieną „Patriot“ sistemą su viskuo, kas jai priklauso. Šalis turės tris sistemas iš Vokietijos. Be to, čia taip pat yra IRIS-T ir „Gepard“. Dabar kiti turi greitai prisijungti!“

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 123€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2, 10W garsiakalbiai ir kt. („SkyEcho FreeONE“)
4467 1

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Įdomu, kad jis paminėjo IRIS-T, nes Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis patvirtino, kad Ukraina derasi su Vokietija dėl dar vienos IRIS-T sistemos. „Dirbame su Vokietija dėl papildomos IRIS-T sistemos – tai taip pat stipri oro gynybos sistema – ir dėl raketų mūsų esamoms oro gynybos sistemoms. Vokietijos lyderystė tikrai jaučiama ir tos lyderystės dėka galėsime išgelbėti tūkstančius gyvybių ir suteikti Ukrainai daugiau apsaugos nuo Rusijos teroro“, – sakė prezidentas Zelenskis.

(76)
(1)
(75)

Komentarai ()