„Duodame septynias „Patriot“ baterijas.“ Rusijoje skelbiamas avarinio išjungimo režimas (Video)  (1)

Nuslėpti Rusijos naftos perdirbimo gamyklų pažeidimų faktų neįmanoma, todėl Rusijos žiniasklaida apie padarytą žalą pranešė skaičiais.



© The Wall Street Journal (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=qihgWzyYqXo

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-18 „Duodame septynias „Patriot“ baterijas.“ Rusijoje skelbiamas avarinio išjungimo režimas (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusams nepavyko iš naujo paleisti dviejų trečdalių dronų atakuotų naftos perdirbimo gamyklų. Tik dalis naftos perdirbimo gamyklų Rusijos Federacijoje pradėjo veikti įprastai. Tai praneša „Reuters“.

Leidinyje pateikiama informacija skaičiais, parodanti realią situaciją Rusijos Federacijos naftos perdirbimo pramonėje šiandien. Dėl didelės žalos balandį į naftos perdirbimo gamyklą atskridus dronams, buvo sustabdytas beveik 10% visų įmonių pajėgumų darbas. Pavyzdžiui, kovo mėnesį avarinio išjungimo režime buvo apie 14% naftos perdirbimo gamyklų. Kai kurios naftos perdirbimo įmonės galėjo pradėti veikti po remonto.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2120 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Ukraina nesiruošia sustoti ir sustabdyti naftos perdirbimo gamyklų Rusijos Federacijoje naikinimo, nors Vakarai atvirai sako, kad tokio pobūdžio veiksmams jie nepritaria.

Į JAV įspėjimus dėl atakų prieš naftos perdirbimo gamyklas atsakė Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba : „Turime galvoti apie savo interesus, jei mūsų partneriai pasakys: „Rytoj duodame jums septynias „Patriot“ baterijas, bet norime paparašyti nedaryti to ir to“, tada jau atsiras pokalbiui tema. O jei tu neturi nei  baterijų, nei pagalbos paketo ir tuo pačiu tavęs prašo kažko nedaryti, tai atleiskit. Apie ką mes kalbam? Tad visi daro ką gali, stengiasi išgyventi“.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(531)
(12)
(519)

Komentarai (1)