Lietuvos vaistinėse pasirodė pirmoji medicininė priemonė, palengvinanti gimdymą  (0)

Tarptautinė farmacijos kompanija „GlaxoSmithKline“ (GSK) Lietuvos rinkai pristatė akušerinį gelį, skirtą palengvinti natūraliam gimdymui bei apsaugoti gimdyvę ir naujagimį. Tai pirmoji ir kol kas vienintelė tokio tipo priemonė mūsų šalyje. Europoje šis medicininis produktas registruotas nuo 2002 m.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dianatal“ akušerinis gelis natūraliuose gimdymo takuose sudaro trintį mažinančią plėvelę ir taip palengvina gimdymą bei sutrumpina jo laiką. Jis sumažina plyšimų dažnį ir padidina tikimybę, kad moters gimdymo takai išliks nepažeisti. Šis gelis yra skirtas tiek pirmą kartą, tiek pakartotinai gimdančioms moterims. Nuo šių metų gegužės mėnesio akušerinį gelį „Dianatal“ galima įsigyti vaistinėse.

„GlaxoSmithKline“ yra viena pirmaujančių pasaulyje farmacijos ir sveikatos priežiūros kompanijų, kuri siekia pagerinti žmonių gyvenimo kokybę ir dirba tam, kad žmonės jaustųsi geriau, gyventų ilgiau ir nuveiktų daugiau. Nuo 1993 m. Lietuvoje veikia „GlaxoSmithKline“ padalinys, kuris teikia informaciją apie GSK produktus, rūpinasi naujų produktų registravimu ir įdiegimu į medicinos praktiką šalyje. Daugiau informacijos rasite www.gsk.lt, www.gsk.com.

„GlaxoSmithKline Lietuva“ padalinys veikia nuo 1993 m. ir rūpinasi naujų produktų registravimu bei naudojimu medicinos praktikoje. Šiuo metu Lietuvoje registruoti 196 GSK vaistai. Kompanijoje dirba daugiau nei 130 medicinos, farmacijos, chemijos, ekonomikos, finansų, logistikos ir rinkodaros specialistų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)