Naujos investicijos į Druskininkų miesto saugumą  (0)

UAB „G4S Lietuva“, didžiausia saugos tarnyba Lietuvoje, priklausanti didžiausiam saugos koncernui pasaulyje, pradeda savo veiklą Druskininkuose. Šiame mieste kompanijai jau patikėta svarbių objektų - bankų, tilto per Nemuną, statomų slidinėjimo trasų - apsauga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Saugos ekipažai Druskininkuose pradeda dirbti jau šį mėnesį, taip užtikrindami kompleksinį kurortinio miesto objektų saugumą. Per metus į kompanijos įsitvirtinimą mieste planuojama investuoti iki 100 000 litų.

„Nuolat stipriname savo pozicijas regionuose, o plėtra į Druskininkus labiausiai susijusi su mūsų kompanijos teikiamų kompleksinių paslaugų poreikiu – to reikia, saugant tokius objektus, kaip pavyzdžiui, statoma slidinėjimo trasa ar tiltas per Nemuną“, - komentavo UAB „G4S Lietuva“ generalinis direktorius Saulius Tulevičius. – Taip pat tikimės, kad atnešime naudos ir Druskininkų miestui, kurdami naujas darbo vietas bei pagyvindami vietos verslo aplinką.“

Pirmame etape bus sukurta 10 naujų darbo vietų. Vasarą ketinama sukurti nuolatinį padalinį mieste, o vykstant sėkmingai plėtrai, planuojama įsteigti dar 10 papildomų darbo vietų. „Be abejo, apsaugininko darbas labiausiai domina vyrus, tačiau galimybę įsidarbinti apsaugoje kartais pristabdo tai, kad darbuotojams reikia ginklo leidimo ar kitų pažymėjimų, tačiau šiuo metu yra žmonių, turinčių šiuos leidimus ir laukiančių tokios darbo vietos pasiūlymų“, - komentavo  Alytaus teritorinės darbo biržos Druskininkų skyriaus specialistė Kristina Janulevičienė. 

Kompanija yra viena tarp 12 didžiausių darbdavių Lietuvoje, turinti apie 2000 darbuotojų. Itin didelis dėmesys skiriamas jų kvalifikacijai, nuolat investuojama į techninės bazės atnaujinimą bei pažangiausias technologijas. Plėsdama veiklos geografiją, kompanija stiprina savo konkurencinio pranašumo pozicijas rinkoje. Šiuo metu UAB „G4S Lietuva“ turi nemažai tinklinių klientų, kurių objektai yra įvairiose Lietuvos miestuose. Perspektyvoje planuojama turėti dar daugiau tokių klientų, tad šis žingsnis yra ne spontaniškas – tai apgalvota verslo strategija.

Anot S. Tulevičiaus, turint omenyje kurortinį Druskininkų statusą, aktualiausios paslaugos šiame mieste yra elektroninė apsauga fiziniams ir juridiniams asmenims bei platus palaikymo paslaugų spektras – nuo gaisro, įsilaužimo apsauginių sistemų iki video ir praėjimo kontrolės diegimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: