Našūs ir nebrangūs nauji HP nešiojamieji kompiuteriai su AMD technologijomis  (0)

HP išplėtė savo nešiojamųjų kompiuterių, skirtų namų vartotojams ir verslui, asortimentą, papildydama jį 4 naujais modeliais, naudojančiais naujausią AMD technologiją „VISION Technology“. Tai našumu ir prieinama kaina pasižymintys kompiuteriai, kurie tinkami visiems klientams – nuo namų vartotojų iki didelių korporacijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juose naudojami AMD A serijos „Accelerated Processing Units“ (APU) mazgai, kuriuos sudaro į vieną lustą suintegruoti naujausi procesorių branduoliai ir galingos grafikos posistemės. Naujieji „HP Pavilion dv“ serijos modeliai „Pavilion dv6“ ir dv7 – pramogoms pritaikyti nešiojamieji kompiuteriai, kuriuose veikia tokios novatoriškos funkcijos, kaip „HP CoolSense“, „HP True Vision HD“ internetinė kamera ir „HP Beats Audio“. Naujausi dv serijos modeliai pasižymi daugiau nei du kartus našesnėmis grafinėmis sistemomis, nei ankstesnės kartos integruotosios posistemės. „HP ProBook 6465b“ su AMD „VISION Pro“ technologija pasižymi pagerintomis saugumo funkcijomis, padidintu našumu ir volframo spalvos dizainu, aliumininiu ekrano įdėklu, neteplia, dėvėjimui atsparia „HP DuraFinish“ apdaila. „HP ProBook 4535s“ kompiuteryje su šlifuoto aliuminio, metalinės pilkos spalvos apdaila integruota jutiklinė pelės valdymo aikštelė, gebanti atpažinti pirštų judesius bei aukštos raiškos internetinė kamera. „HP siekia visuomet savo klientams pasiūlyti galimybes rinktis iš įvairių nešiojamųjų kompiuterių variantų, – teigė HP viceprezidentas ir Asmeninių sistemų grupės generalinis direktorius Charlas Snymanas. – Būdami lyderiais pasaulyje pagal parduodamus nešiojamuosius kompiuterius, mes kuriame konfigūruojamus, patikimus ir įperkamus kompiuterius su inovatyviais dizainais, pritaikytus tiek nuolat judantiems vartotojams, tiek didelių organizacijų mobiliesiems darbuotojams“.

„HP Pavilion dv“ serijos kompiuteriai su „AMD Fusion“ APU yra pagaminti remiantis HP vartotojiškų kompiuterių dizaino filosofija „MUSE“, o „HP ProBook 6465b“ ir 4535s modeliai remiasi „FORGE“ verslo nešiojamųjų kompiuterių sistema.

AMD sprendimai ilgalaikei naudai ir našumui

Naujieji nešiojamieji kompiuteriai su AMD A serijos APU mazgais yra spartesni, pasižymi padidintu grafinio atvaizdavimo našumu ir ilgiau veikiančiais akumuliatoriais.

Vartotojams sukurtuose „HP Pavilion dv“ nešiojamuosiuose kompiuteriuose papildomai pasirinkus galima turėti dvigubą grafinę posistemę – tai leidžia optimizuoti energijos suvartojimą, aktyvuojant vieną arba dvi grafines posistemes, priklausomai nuo situacijos. „AMD Image Enhance“ su „AMD Perfect Picture HD“ funkcija taip pat automatiškai pritaiko spalvas, kontrastą, kad žmogaus oda atrodytų natūralios spalvos, o filmuoti įrašai – sklandesni ir ryškių spalvų.

Verslo našumui jėgos prideda „AMD VISION Pro Technology“ ir „AMD Radeon Dual Graphics“ vaizdo posistemės „ProBook 4535s“ kompiuteryje bei UMA grafinė posistemė „ProBook 6465b“ modelyje. Šios technologijos leidžia optimaliai vienu metu naudotis vaizdo konferencijų programomis, naršyti internetą ir naudotis daug grafikos resursų reikalaujančiomis sistemomis.

Tuo tarpu „AMD Turbo Core Technology“ balansuoja našumą ir akumuliatoriaus veikimo trukmę taip, kad naudojimasis kompiuteriu būtų efektyvus. O „AMD AllDay Power“ padeda prailginti darbo kompiuteriu laiką. Šie kompiuteriai prekyboje Lietuvoje pasirodys rugsėjį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)