IT mėgėjams skirtas konkursas su „SilverStone" įsteigtais prizais!  (0)

Mieli Technews.lt. lankytojai, kaip nosys jau kurį laiką užuodė artėjantį vasaros sezoną, taip daugelis žinojo apie artėjantį konkursą. Vasaros šilumai vis dar šlubuojant ir slepiant tikslią sugrįžimo datą, mes nusprendžiame nebeslėpti organizuojamo konkurso pagrindinio rėmėjo, prizinio fondo ir prizų skaičiaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šįkart tris prizus, kurių bendra vertė siekia apie 700 litų, įsteigė mūsų partneris „SilverStone". Toks prizų skaičius reiškia, kad turėsime net tris skirtingus laimėtojus, kurie tarpusavyje pasidalins Strider Plus 600 W (ST60F-PS) maitinimo bloką, pastarojo apžvalgą jau turėjome, Redline 04 (RL04) korpusą ir Argon (RL01) procesoriaus aušintuvą.

Manyčiau, įdomu iš anksto šiek tiek sužinoti apie prizą, kuris tikrai gali pasiekti Jūsų namus, todėl visi pateikti šeši klausimai yra susiję su lošiamais produktais. Kai kurie klausimai gali sukelti juoką, kiti gali priversti pasinaudoti google paieška arba net mūsų naujienų archyvu, tačiau palengvindamas užduotį papildomai įspėsiu, kad paskutinis klausimas yra sukčiausias ir reikalauja daugiausiai pastabumo.

Klausimai pateikti čia:

http://www.technews.lt/naujiena/n/a/skelbiame_pradzia_galimybei_laimeti_silverstone_isteigtus_prizus.html

Į kiekvieną klausimą tėra vienas teisingas atsakymas, o Jūsų atsakymų lauksime lygiai dvi savaites, adresu redakcija@technews.lt, iki 2013 05 27 d. 23:59 valandos, kuomet burtų keliu bus išrinkti trys laimėtojai. Kol vasara neliaupsina ypatinga šiluma ir nekviečia į gamtą, nustebinkite savo aktyvumu ir teisingais atsakymais ;-)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: