Telecentras nevaržo 4G interneto MEZON klientų terminuotomis sutartimis  (13)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) metė iššūkį rinkoje įsigaliojusiai praktikai klientus „pririšti“ terminuotomis sutartimis, priešpastatydamas MEZON interneto kokybę kaip pagrindinį vartotojų lojalumo garantą. Bet kurį belaidžio 4G interneto MEZON paslaugų planą šiuo metu galima užsisakyti ir juo naudotis neprisiimant jokių ilgalaikių įsipareigojimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sprendimas nevaržyti klientų terminuotomis sutartimis reiškia, kad MEZON paslaugų kokybė kalba pati už save. Mes teikiame pažangiausios 4G ryšio technologijos paslaugas, gerbiame savo klientus ir ryžtingai konkuruojame rinkoje", – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Jo teigimu, interneto vartotojus labiausiai „pririša“ ne terminuotos sutartys, bet aukšta paslaugų kokybė ir plačios naudojimosi internetu galimybės.

„Technologinės „WiMAX“ naujovės užtikrina MEZON ryšio prieinamumą ir stabilumą, duomenų siuntimo saugumą ir itin didelę spartą. Be to, MEZON internetas suteikia vartotojui nevaržomos laisvės judėti ir ryšiu naudotis visose erdvėse kada tik prireikia. Pradėję naudotis visaverčiu internetu klientai patys nenorės jo atsisakyti“, – įsitikinęs Egidijus Ropė. Jis pabrėžia, kad neprisiimdami ilgalaikių įsipareigojimų dauguma žmonių jaučiasi saugiau, ir tai turi svarios įtakos renkantis paslaugą.

„4G internetas MEZON yra naujas produktas Lietuvos rinkoje, todėl visiems pageidaujantiems mes suteikiame galimybę išbandyti ir patiems įsitikinti jo privalumais. Sausio mėnesį sparčiausią belaidį internetą MEZON bus galima išbandyti nemokamai“, – pasakoja komercijos direktorius.

Telecentras siūlo pasirinkti individualius poreikius labiausiai atitinkantį MEZON interneto planą: „Atrask“, „Pažink“, „Bendrauk“, „Nevaržyk“ arba „Pramogauk“. Anot Egidijaus Ropės, šių metų pradžioje MEZON paslaugos bus ypač patrauklios tiems, kas nori naudotis interneto galimybėmis neskaičiuodami siunčiamų duomenų kiekio – tokiems vartotojams sukurti planai iki kovo 31 d. bus maždaug dvigubai pigesni nei pernai: planas „Nevaržyk“ (greitaveika iki 2 Mb/s) kainuos 49 Lt/mėn., planas „Pramogauk“ (greitaveika iki 10 Mb/s) – 69 Lt/mėn.

Telecentro atstovo teigimu, sudarytos palankios sąlygos ir norintiems pigiau įsigyti interneto MEZON įrangą – USB modemus ir maršruto parinktuvus. Be to, taikomos specialios nuolaidos MEZON paslaugas ir įrangą užsisakantiems elektroninėje parduotuvėje (įrangos pristatymas – nemokamas). 4G interneto MEZON paslaugos teikiamos Lietuvoje sparčiai plečiamu „WiMAX“ technologijos ryšio tinklu. 2009 m. kovą pradėtas naudoti Vilniuje, „WiMAX“ ryšys įdiegtas jau 39-iuose miestuose ir gyvenvietėse. Kasmetiniame konkurse „Inovacijų prizas 2009“ 4G internetas MEZON laimėjo „Inovatyvaus produkto 2009“ titulą. Daugiau informacijos – www.mezon.lt .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (13)