Geriau nei filmuose: moteris apsireiškė savo laidotuvėse ir vyrą pasiuntė į kalėjimą  (0)

Balenga Kalala, iš Kongo kilęs Australijos gyventojas, praėjusių metų vasario 22 d. apraudojo tragiškai žuvusią žmoną. Ir čia pasirodė ji – į savo laidotuves prisistačiusi B.Kalalos sutuoktinė stebuklingai išgyveno. Tik ne nelaimingą atsitikimą, kaip teigė jos vyras, o užsakytą žmogžudystę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Burundžio kilusi B.Kalalos žmona Noela Rukundo tapo tarptautine įžymybe. Drąsi moteris ne tik sulaukė netikėtos samdomų žudikų malonės, bet ir surinko pakankamai įrodymų, kad savo vyrą devyneriems metams pasiųstų į belangę.

Kaip rašo „The Washington Post“, – N.Rukundo  su vyru prieš metus nuvyko į jos gimtąjį Burundį. Ten buvo laidojama moters pamotė, kai jos vyras, kaip paaiškėjo, sumanė surengti dar vienas laidotuves. Viešbučio kambaryje N.Rukundo sulaukė vyro skambučio. Šis jai rūpestingai pasiūlė išeiti į lauką ir įkvėpti gryno oro. Ir taip prasidėjo pasaulį apskriejusi drama su neįtikėtinomis detalėmis.

Iš kambario išėjusi N.Rukundo vietoj gryno oro vos negavo gryno švino – jos jau laukė vyras su pistoletu. Moteris buvo pagrobta ir išvežta. Prie kėdės savo auką pririšę samdomi žudikai neslėpė užsakovo: tai jos vyras. N.Rukundo atsisakius tuo patikėti, vienas iš galvažudžių pasiėmė telefoną, surinko numerį ir įjungė garsiakalbį. „Nužudykite ją“, – šio balso N.Rukundo negalėjo nepažinti.

Ir čia istorija pasisuko netikėtu kampu. Pasirodo, B.Kalala smarkiai apsiriko rinkdamasis samdomus žudikus. Jo surasta trijulė, pasirodo, iš principo nepalaikė moterų žudymo. Negana to, jie pažinojo savo aukos brolį. Rezultatas – trijulė užsakovui pranešė apie sėkmingą užduoties įvykdymą, o po poros dienų savo auką paleido. Ir ne tik paleido, bet ir įdavė telefoną bei dokumentus, liudijančius apie atsiskaitymą už žmogžudystę. O kad būtų dar geriau – samdomi žudikai savo kliento žmonai davė ir pokalbių su B.Kalala įrašus.

Kol N.Rukundo organizavosi sudėtingą kelionę atgal į Australiją, jos vyras kaimynams jau buvo pranešęs apie tragišką atsitiktinę jos žūtį. Kaip mylintis vyras, B.Kalala surengė ir laidotuves, nors kūno ir nebuvo. Ir čia apsireiškė iš numirusiųjų prisikėlusi žmona. N.Rukundo žurnalistams pasakojo, kad vyras ją iš pradžių palaikė vaiduokliu, po to – atgailavo. Tačiau buvo jau per vėlu atgailai. Už nužudymo organizavimą B.Kalala devyneriems metams pasiųstas į kalėjimą.

Tiesa, istorija ne iki galo laiminga. N.Rukundo teigimu, Australijoje gyvenančių išeivių iš Kongo bendruomenėje atsirado nepatenkintų tuo, kad ji įdavė savo vyrą teisėsaugai. Moteris teigė sulaukusi grasinimų, radusi išlaužtas namų duris. Aštuonis vaikus iš dviejų santuokų viena auginanti moteris dabar prašo Australijos tarnybų pagalbos. Pirmiausiai tam, kad padėtų surasti naują gyvenamą vietą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(29)
(4)
(25)

Komentarai (0)