„Via Baltica“ kelyje filmuotas vaizdo įrašas pritrenkia įžūlumu prie vairo (Video)  (7)

Mirties keliu Lietuvoje jau praminta magistralė „Via Baltica“ tikru galvos skausmu tampa ne tik pareigūnams bei kitoms atsakingoms institucijoms, bet ir šiurpą varančiu keliu vairuotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame kelyje įvykusių eismo įvykių statistika iš tiesų sukrečia, mat kas trečia avarija čia – mirtina. Ne gana to, kai kurie vairuotojai šiame kelyje nevengia itin pavojingų manevrų, kuriuos be kita ko dar ir laiko puikiais pokštais, vertais pasidalinti socialiniuose tinkluose.

Feisbuke jau trečius metus iš eilės plinta vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip vaikinų grupė, važiuodama „Via Baltica“ kelyje, ne tik negailestingai laužo KET taisykles, bet ir stato į pavojų savo bei kitų eismo dalyvių gyvybes.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip, numanoma, autobusas važiuoja priešpriešine eismo juosta taip priversdama kitus automobilius bei dideliu greičiu iš priekio atvažiuojančius vilkikus trauktis į kelkraštį.

Vaikinai džiūgauja, kad trys automobiliai įsitenka dviejų eismo juostų kelyje. Nors vaizdo įrašas patalpintas 2014 metų birželį, juo ir toliau dalinamasi, jis komentuojamas. Vieni tokiam vairuotojo elgesiui reiškia palaikymą ir koneveikia pagal taisykles važiuojančius automobilius, kiti piktinasi, kad toks elgesys ir sukelia mirtinas avarijas.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(5)
(48)
(-43)

Komentarai (7)