Ufologai „ateivius“ įžvelgė vaizdo siužete, filmuotame netoli Brazilijos džiunglių (Video)  (25)

Internete pastarosiomis dienomis pasklido vaizdo filmukas, kuris neva buvo nufilmuotas Brazilijos džiunglėse, Amazonės miškuose. Turistai norėjo įamžinti vietinius vaikus, tačiau į jų kameros objektyvą pateko ir tolumoje tarp medžių šmėžuojantys „ateivių“ siluetai ir paslaptingas žybsėjimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į šį filmuotą vaizdelį atkreipė dėmesį ir žinomas pasaulyje paranormalių reiškinių tyrėjas Michaelas Cohenas. Jis vadovauja vienintelei pasaulyje „tarpgalaktinei naujienų tarnybai“ Allnewsweb.com.

NSO „ekspertas“ iškart pareiškė, kad šis siužetas – ne padirbinys. Jo manymu, vaizdas tik dar kartą įrodo, kad šalia žmonijos egzistuoja ir kitos civilizacijos.

Jis pabrėžė, kad vaizdas nufilmuotas zonoje, kuri garsėja NSO pasirodymais. Būtent šioje teritorijoje vyko ir karinė operacija „Lėkštė“. Brazilijos karinės pajėgos slapta žvalgė šią teritoriją, ieškodamos ateivių pėdsakų. Dabar mokslininką tiesiog atakuoja Holivudo prodiuseriai, norintys gauti filmuotų šios slaptos karinės operacijos vaizdų.

„Ateivių eksperto“ manymu, kitų civilizacijų atstovus džiunglėse gali dominti gyvūnijos ir augalijos įvairovė.

Kaip ten bebūtų, ateivio, stovinčio šonu į žiūrovą ir tarsi riečiančio nugarą, vaizdas ne visiems atrodo įtikinantis dėl savo chrestomatinės išvaizdos ir statiškumo. Vaizdo įraše „ateivis“ tik vos sukrutina galvą, mėlynos sferos švytėjimas netoliese, kurią kai kurie palaikė nežemiško kosminio laivo šviesomis, iš viso nekinta.

Keistai atrodo ir į „ateivius“ besigręžiojantys, tačiau nuduodantys, jog nieko nepastebėjo, vaikai… Skeptikai mano, kad šviesa sukurta žibintu, o pats ateivis – pripučiama lėlė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (25)

Susijusios žymos: