TOP 5 priežastys, kodėl „Xiaomi M365 Pro“ su 12,8 Ah baterija taps perkamiausiu paspirtuku pasaulyje 2019 metais: kuo geresnis už „Xiaomi M365“ ir kas darosi su kaina (Video)  (8)

„Xiaomi M365 Pro“ su 12,8 Ah baterija turbūt bus perkamiausias pasaulio elektrinis paspirtukas šiais metais. Štai 5 priežastys, kodėl ši prognozė iš esmės yra jau užprogramuota ir viena jų - atsirandantys labai geri kainų pasiūlymai iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Istorija ir užnugaris

Kieno vardu iki šiol buvo žymimi perkamiausi elektriniai paspirtukai pasaulyje? „Xiaomi“ - tiek Amazon.com, tiek Gearbest.com, tiek AliExpress.com svetainėse perkamiausiųjų sąrašuose dominuoja „Xiaomi M365“. Jį lenkia nebent tik vaikams skirti paspirtukai, tačiau apskritai „Xiaomi“ vardas elektrinių paspirtukų rinkoje yra būtent tas, į kurį turėtų taikytis konkurentai.

O konkurentų nelabai yra, nes „Xiaomi“ priklauso populiariausias dizainas. „Xiaomi“ yra vienas iš pagrindinių „Ninebot“ kompanijos, kuriai priklauso „Segway“ savininkų. Būtent „Segway“ ilgą laiką buvo mažų elektrinių transporto priemonių lyderis. „Ninebot“ taip pat gamina paspirtukus kitiems užsakovams, kurie atrodo lygiai taip pat, net jei nenešioja „Xiaomi“ vardo.

2. Greitis

„Xiaomi M365 Pro“ turi 300 W variklį priekiniame rate („Xiaomi M365“ turėjo 250 W). Maksimalus greitis priklauso nuo pasirinkto režimo, kurį galima keisti dvigubu įjungimo mygtuko paspaudimu. Ekonomiškas režimas leis riedėti 15 km/val. greičiu, standartinis - 20 km/val., o sportinis leis išvystyti net 30 km/val. greitį.

Paspirtukui tai yra tikrai labai geras greitis - skirtumą tikrai pastebės tie, kurie važinėjo praeitos kartos paspirtukais, kurie pasiekdavo savo limitą ties 25 km/val.

3. Baterija

O štai ir didžiausias šuolis. „Xiaomi M365 Pro“ 300 W varikliui reikia nemažai energijos. Ją šis paspirtukas saugo 12,8 Ah baterijoje. Kai daugelis elektrinių paspirtukų pasiekia savo ribas ties  30 km, šis „Xiaomi M365 Pro“ gali nuvažiuoti visus 45 km.

Šis paspirtukas turi ir energijos rekuperavimo sistemą - baterijos bus įkraunamos riedant ar stabdant.

4. Geriausios savybės 

„Xiaomi“ pasirūpino, kad naujas paspirtukas turėtų geriausias kitų prekės ženklo paspirtukų savybes. Taigi, „Xiaomi M365 Pro“ tebeturi lengvą sulankstomą rėmą, 8,5 colių pripučiamus ratus, „Bluetooth 4.0“ ryšį, programėlę, kuri leidžia nustatyti norimą greitį, šviesas ir kitas naudingas funkcijas. Mažas ekranas prie paspirtuko vairo rodo greitį, režimą, baterijos likutį ir kitus parametrus.

O ką jau kalbėti apie „Xiaomi M365 Pro“ paprastumą. Visos funkcijos - nuo įjungimo, iki šviesų ir režimų pasirinkimo - yra valdomos vieno mygtuko paspaudimais. Baterijos yra sumontuotos labai žemai, o žemas svorio centras užtikrina puikų valdomumą. Tai yra paspirtukas, kuriuo tiesiog malonu važiuoti.

Be to, „Xiaomi M365 Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt. Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus. 

5. Kaina

Neišvengiamai už visus „Xiaomi M365 Pro“ privalumus tenka sumokėti daugiau, bet Kinijoje šį paspirtuką jau galima įsigyti labai geromis sąlygomis - geriausi pasiūlymai yra vos 30% brangesni nei „Xiaomi M365“. Verta ar ne primokėti tokią sumą, spręsti asmeniškai, bet charakteristikų skirtumas yra akivaizdus. 

  • Šiuo metu „Xiaomi M365 Pro“ paspirptukui su 12,8 Ah baterija Gearbest taikoma 20 % nuolaida ir nuolaidos kuponas BGPRO0001. Tai reiškia, kad su nuolaidos kuponu šis paspirtukas kainuoja €509.44, tačiau prekių kiekis labai ribotas. 
  • Perkant iš AliExpress su siuntimu tekstų sumokėti nuo 536€ iki 750€.
  • Lietuvoje tokio paspirtuko nerasite iš viso. 
  • Palyginimui, praeitos kartos paspirtukas „Xiaomi M365“ Lietuvoje kainuoja 379.00€.

Geriausia kaina yra būtent Gearbest, tačiau paspirtukai bus išsiųsti gegužės 20-25 dienomis, tad teks šiek tiek palūkėti. Tačiau geresnio pasiūlymo tikėtis sunku. Tai yra vasaros transporto priemonė ir kaip matosi pagal užsakymus, šis „Xiaomi M365 Pro“ su 12,8 Ah baterija pirkėjų tikrai nepritrūks.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(18)
(17)

Komentarai (8)