„Galaxy S II“ pardavimai muša rekordus  (9)

Bendrovės „Samsung" išmanusis telefonas sparčiai populiarėja: naujausiais duomenimis jų parduota jau 10 mln. vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galaxy S II“ buvo pristatytas šių metų vasario mėnesį vykusioje „Mobile World Congress 2011“ parodoje. Jame naudojamas 4,3 colių (10,75 cm) sensorinis ekranas, 1,2 GHz 2 branduolių procesorius, 1 GB darbinės atminties, 16 GB kaupiklis (yra modelis ir su 32 GB), 8 MP vaizdo kamera su blykste, „W-Fi“ ir „Bluetooth 3.0“ bevielio ryšio moduliai, GPS imtuvas, palaikomos "microSD" atminties kortelės iki 32 GB.

Šis telefonas buvo pradėtas pardavinėti balandžio mėnesį, ir jau liepą buvo parduota 5 mln. vienetų. Tam, kad būtų nupirkta 10 milijonų „Galaxy S II“ telefonų, prireikė vos 5 mėnesių. P. Korėjoje buvo parduota apie 3,6 mln. šių telefonų, Europos šalyse – apie 3,4 mln.

„Samsung" atstovai pranešė, kad antrąjį šių metų ketvirtį jos išmaniųjų telefonų tiekimas išaugo 380 proc. lyginant su praėjusiais metais. Dabar bendrovė užima antrąją vietą po „Apple" tarp didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų.

Lietuvoje išmaniuoju telefonu "Samsung Galaxy S II" (dar žinomas pavadinimu "Galaxy GT-I9100") prekiauja kelios įmonės. Susidomėję šiuo gaminiu daugiau techninės ir su įsigijimu susijusios informacijos gali rasti tolesnėse nuorodose:

 Samsung Galaxy S II

Skytech.lt
Fortakas.lt
Azon.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: