Pristatytas biudžetinis ir funkcionalus „Acer“ transformeris „4 in 1“ (Video)  (0)

Niujorke vykusiame „Acer“ kompanijos renginyje „A Touch More Connected“ pristatyta daug kompanijos naujienų, o išskirtinio dėmesio sulaukė transformeris „Aspire Switch 10“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialiai tai „2 in 1“ tipo transformeris – planšetas su klaviatūros padu. Tačiau neoficialiai tiek pristatymo metu, tiek ir reklaminiuose siužetuose pabrėžiama, jog šis planšeto ir klaviatūros pado derinys gali atlikti 4 skirtingas funkcijas. Žodžiu, kaip ir „4 in 1“.

Kiek šios pristatomos transformacijos galimybės yra praktiškos, teks spręsti kiekvienam asmeniškai. O susipažinti su jomis galima šiame video siužete:

Iš techninių detalių galima paminėti 10,1“ įstrižainės lietimui jautrų ekraną, pasižyminti 1366x768 px raiška bei turintį 178 laipsnių apžvalgos kampą iš vertikalios ir horizontalios plokštumos.

Planšeto viduje „stuksena širdis“ – keturių branduolių „Intel Atom“ (Bay Trail T) procesorius, šalia jo darbuojasi 2 GB operatyvinės atminties. Duomenų saugojimui numatyta 64 GB flash atminties. Žinoma, tiek šiais laikais niekaip neužtektų, todėl klaviatūros pade dar numatytas papildomas kietasis diskas su 500 GB talpa.

„Aspire Switch 10“ valdomas operacinės sistemos „Windows 8.1“. Planšeto storis siekia 8,9 mm, o svoris 590 gr. Su klaviatūra svoris padidėja iki 1,17 kg.

Pranešama, jog jo kaina Europoje su mokesčiais turėtų siekti apie 1500 Lt. Brangu ar pigu kaip už tokį gaminį? Galite spręsti patys pagal konkurentų pasiūlymus – tolesnėje nuorodoje išvysite kiek Lietuvoje kainuoja skirtingų gamintojų transformeriai.

Nesunku pastebėti, jog kainų spektras labai platus, o apskritai transformeriai – dažniausiai brangus malonumas, tad šiame fone „Aspire Switch 10“ yra visai patrauklus variantas. Jei tik tenkina techninės charakteristikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(3)

Komentarai (0)