TOP 10 savaitės perkamiausių: itin populiarus konkurentų neturintis „Xiaomi“ termometras, iš Čekijos sandėlio šluojamas rankinis dulkių siurblys ir patys geriausi šios savaitės anonsai iš „Lenovo“ ir „Huawei“ (Video, 2018 m. 41 savaitė)  (1)

Pačios perkamiausios šios savaitės prekės:

- Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

- Automobilinės diagnostikos įrenginys „Gocomma i300Pro“

- Belaidis rankinis dulkių siurblys „Proscenic P8“ (iš Čekijos sandėlio)

- Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 4 Running Edition“

- Orų stotelė „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“

- Darbui ar stovyklavimui idealiai pritaikytas belaidis lauko šviestuvas „Chargeable Portable Flood Light Charging Bank for Outdoor Camping“

- Belaidės ausinės „Bluedio TN“

- Racijų komplektas „Baofeng BF - T3“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Lenovo Lemei“

- Išmanusis telefonas „Ulefone Armor 5“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

18.48€ | 39% nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth“ specifikacijos, atsiliepimai 

Šią savaitę populiarus rekordiškai atpigęs „Xiaomi Mi Home iHealth“ termometras. Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.89 balai iš 5 (1094 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5  
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

Kaina

Tikrinta 2018 10 14

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest“ - 18.48€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.11€. Pasiūlymas galioja iki 2018 10 16 arba kol baigsis akcijai skirtos prekės. 
  • TomTop“ - 26.45€
  • Banggood“ - 30.45€.
  • Pirkdami „Gearbest“ sutaupote apie 12€.

2. Automobilinės diagnostikos įrenginys „Gocomma i300Pro“

24.51€ | su nuolaidos kuponu GBYTBXX098 |  „Gocomma i300Pro“ specifikacijos 

Dar viena itin populiari šios savaitės prekė - universalus, autonomiškas ir pigus autodiagnostikos prietaisas. „Gocomma i300Pro“ yra mėgėjiškas automobilinės diagnostikos įrenginys su pakankamai plačiu funkcionalumu. Jis turi ilgą laidą su OBD2 jungtimi ir 2,4 colių ekraną, kuriame ir perskaitysite klaidas bei jas ištrinsite. „Gocomma i300Pro“ taip pat gali gyvai stebėti kai kuriuos automobilio parametrus, patikrinti jo duomenis. „Gocomma i300Pro“ turi daug pranašumų prieš pigesnius įrenginius, bet ir pats kainuoja visai nedaug.

„Gocomma i300Pro“ – tai automobilio diagnostikos įrenginys, pritaikytas veikti su automobiliais, turinčiais OBD2 jungtį. Šią prieigą turi absoliuti dauguma po 1996 metų pagamintų automobilių, nors jų funkcionalumas, žinoma, skiriasi priklausomai nuo gamybos metų – naujesni automobiliai tiesiog turi daugiau jutiklių. Tokie įrenginiai ypač praverčia bandant išsiaiškinti, kodėl skydelyje užsidegė vienas ar kitas informacinis pranešimas.

Rinkoje yra daug įvairių diagnostikos įrenginių, daug jų naudoja „Bluetooth“ technologiją. Šis sprendimas leidžia diagnostikai naudoti sau įprastus įrenginius – išmanųjį telefoną, planšetinį ar įprastą nešiojamą kompiuterį. Apie tokius įrenginius rašėme straipsnyje Kas yra ELM327 diagnostiniai įrenginiai ir kaip 4€ kainuojantis daiktas gali išgelbėti nuo didelės sąskaitos automobilių remonto dirbtuvėse? (Video)

Tačiau daug žmonių „Bluetooth“ įrenginiais nepasitiki , o ir vargo su jais šiek tiek daugiau – reikalinga programinė įranga, įkrautas kompiuteris, reikia susieti OBD2 skaitytuvą su išmaniu įrenginiu. Kitaip tariant, prietaisas su laidu yra nebloga tradicinė išeitis.

Būtent toks ir yra „Gocomma i300Pro“. Jis turi ilgą laidą su OBD2 jungtimi ir 2,4 colių ekraną, kuriame ir bus matomos įrenginio pastebėtos klaidos. Po ekranu esantys mygtukai leis naršyti po skirtingus klaidų pranešimus, rasti paaiškinimus, valdyti kai kurių automobilio sistemų funkcijas ar net ištrinti klaidas. „Gocomma i300Pro“ nėra profesionalams skirtas įrenginys, tačiau, jei gedimas nėra rimtas ar pasitaikė kokio nors jutiklio klaida, tą erzinantį pranešimą iš skydelio galima tiesiog ištrinti.

Po ekranu yra ir trys LED perspėjimo ženklai – žalias, geltonas ir raudonas. Tai – tik papildomas funkcionalumas, leidžiantis greičiau susidaryti įspūdį apie automobilio būklę (apie sistemas, kurias stebi kompiuteris).  Žalias LED užsidegs tada, jei klaidų automobilio kompiuteryje nebus pastabėta, geltonas – jei bus pastebėta viena klaida, raudonas – jei kelios klaidos vienoje ar keliose sistemose. Žinoma, klaidų kodus galėsite perskaityti tiesiai ekrane.

„Gocomma i300Pro“ gali nuskaityti klaidas – pamatysite jų kodus, pagal kuriuos išsiaiškinsite, kas buvo pastebėta. Jis taip pat gali tas klaidas ištrinti – jei nieko rimto nenutiko, jos neturėtų grįžti. Kartais klaidas tenka ištrinti ir po remonto. Šis įrenginys taip pat leis stebėti automobilio duomenis realiu laiku – pavyzdžiui, jis grafiškai gali atvaizduoti variklio sūkių pasikeitimą. Žinoma, galėsite sužinoti ir informaciją apie automobilio serviso būklę, kėbulo numerį ir kitus duomenis. Šiuo funkcionalumu „Gocomma i300Pro“ ir lenkia keliskart pigesnius konkurentus.

„Gocomma i300Pro“ pats yra gana pigus prietaisas, tačiau rinkoje yra ir 4-5 kartus pigesnių diagnostikos įrenginių. Kaip jie apskritai gali veikti? Na, visų pirma, jie dažniausiai neturi ekrano, mygtukų, laidų – visa tai kainuoja daugiau nei „Bluetooth“ modulis, todėl atsisakius šių patogių valdymo būdų sutaupoma pinigų. Jie dažnai nesiūlo ir tokio plataus funkcionalumo – nemažai pačių pigiausių įrenginių negali ištrinti klaidų kodų. Pigesni diagnostikos įrenginiai taip pat dažnai negali nuskaityti kėbulo numerių, todėl automobilio modelį tenka įvesti naudotojui – gaištamas laikas. Kai kurie įrenginiai net neturi galimybės patikrinti akumuliatoriaus būklę.

Šiuo požiūriu „Gocomma i300Pro“ yra labai funkcionalus įrenginys, tačiau tuo pačiu jis net nėra brangus. Jis kainuoja tiek, kad ne problema jį įsigyti ir vienai problemai iškilus, o vėliau jis tikrai dažnai pravers daugeliui automobilių savininkų. Visgi tokių įrenginių naudotojai visada pataria paskaitinėti atsiliepimus, forumus, pažiūrėti į vertinimus - tokie įrenginiai ne vienodai gerai veikia su skirtingų markių automobiliais.

3. Belaidis rankinis dulkių siurblys „Proscenic P8“

96.80€ | 28% nuolaida  | Iš Čekijos sandėlio|  „Proscenic P8“ specifikacijos, atsiliepimai 

Vienas iš pačių perkamiausių šios savaitės produktų, kaip ir galima tikėtis - tiesiai iš ES sandėlio siūlomas labai praktiškas daiktas „Proscenic P8“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su „Hepa“ filtru, 7000 PA siurbimo galia ir puikia komplektacija. Šis prietaisas padės išvalyti namų grindis, baldus ir automobilio saloną. Pirkėjai giria įrenginį ir dėl nedidelio jo svorio bei naudojimo patogumo.

Henry – „Visos dalys yra nuimamos ir plaunamos, siurblys neužima daug vietos. Nusipirkau jį automobilio valymui“.

Trumpai

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.5 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Kas geriau, ar iš Čekijos sandėlio siūlomas „Proscenic P8“, ar kiek brangesnis „Dibea C17“? Po visų bandymų apžvalgininkui labiau patinka „Proscenic P8“ dulkių siurblys nei „Dibea C17“. „Proscenic P8“ yra kiek galingesnis bei šiek tiek triukšmingesnis, tačiau jis geriau susiurbia atliekas nuo grindų ir kiliminės dangos. Tam reikia mažiau laiko ir „Proscenic P8“ šepečio šerelių dizainas dirba geriau nei „Dibea C17“ siurblio.

Kaina

Tikrinta 2018 10 14

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 96.80€ 
  • Kaina su 28 % nuolaida
  • Iš Čekijos sandėlio. Dar 4.81€ kainuos siuntimas į Lietuvą, tačiau laukti tereikės 3-5 darbo dienas ir nebus jokios rizikos dėl muitų.  Įdomu tai, kad iš Kinijos sandėlio jis siūlomas net brangiau - už 111.76€.
  • Aliexpress 138.26€
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 37€. 

 

4. Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 4 Running Edition“

20.24€ | 18% nuolaida „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ specifikacijos

Šios savaitės naujiena iš karto pateko į perkamiausių sąrašą, nors dar neturi nei išsamių apžvalgų, nei daug atsiliepimų iš pirkėjų. „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ – tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris ypatingas tampa dėl integruoto šešių ašių daviklio bei profesionalaus bėgimo sporto režimo. Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas gali būti tvirtinamas prie rankos arba sportbačio – antrasis variantas bėgimo metu leidžia pilnai išnaudoti įdiegto šešių ašių daviklio privalumus.

Huawei“ išmaniųjų apyrankių rinkoje tikrai nėra naujokas. Netgi galima tvirtinti, kad kiekvienas naujas „Huawei“ fizinis aktyvumo asistentas pasiūlo niekam iki šiol dar nematytų funkcijų. Ne išimtis yra ir naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Huawei Honor Band 4 Running Edition“, kuris ypatingas rinkoje tampa dėl to, nes turi integruotą šešių ašių daviklį.

„Huawei Honor Band 4 Running Edition“ pagal šį aspektą negali nurungti net ir garsusis „Xiaomi Mi Band 3“ fizinis aktyvumo asistentas.

Įprastai fiziniai aktyvumo asistentai turi tik trijų ašių daviklį – akselerometrą. Tai reiškia, kad toks fizinis aktyvumo asistentas geba fiksuoti įveiktą atstumą ar nueitus žingsnius, tačiau tikslumu negali pasigirti, pavyzdžiui, bėgant. Šią problemą „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ sprendžia integruotu papildomu trijų ašių giroskopu, kuris atitinkamai padeda įvertini pasvirimo kampus bei pasikartojančius svyravimus.

Toks bendras šešių ašių daviklis yra tikra bėgimo mėgėjų svajonė. Jo pagalba „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ yra pajėgus surinkti daug papildomų individualių žmogaus bėgimo parametrų. Jais remiantis taikomoji programa gali pateikti įvarius patarimus, kurie intensyviai sportuojantiems padeda išvengti raumenų ir sąnarių traumų. Tai iš ties unikali funkcija, nes jos kol kas neturi joks kitas fizinis aktyvumo asistentas.

Kita išskirtinė „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ savybė – specialus laikiklis, kurį naudodami šį fizinį aktyvumo asistentą galite pritvirtinti prie sportbačio. „Huawei“ tvirtina, kad tokį fizinio aktyvumo nešiojimo būdą būtinai turite rinktis tada, jeigu iš tikrųjų aktyviai bėgiojate. Tai leis gauti kur kas tikslesnius duomenis apie savo kasdieninius bėgimus.

Vienintelė problema, kuri kai kuriems gali tapti trūkumu yra tokia, kad „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ neturi pulsometro. Jeigu ši funkcija yra jums svarbi, tuomet šiuo atveju tiesiog teks pripažinti „Xiaomi Mi Band 3“ pranašumą. Vis dėlto pagal kitus aspektus (pradedant kaina ir baigiant standartiniu funkcionalumu) šie fiziniai aktyvumo asistentai yra labai panašūs.

Tai reiškia, kad renkantis tarp „Xiaomi Mi Band 3“ ir „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ didžiausią dėmesį reikėtų atkreipti į išmaniųjų apyrankių dizaino skirtumus ir taip pat nuspręsti ar prioritetą skiriate pulsometrui, ar profesionaliam bėgimo sporto režimui, kurio kol kas negali pasiūlyti joks kitas fizinis aktyvumo asistentas.

Kaina

Tikrinta 2018 10 14

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest“ - 20.24€
  • Tai anonso progai skirta 18% nuolaida. Siuntimas paštu papildomai kainuoja 0.37€, todėl galutinė kaina – 20.61 €. 
  • Pasiūlymas galioja iki 2018 10 15 arba kol baigsis akcijai skirti daiktai
  • „AliExpress“  – 23.83€.
  • Pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti 3.22€.

5. Orų stotelė „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“

24.64€ | 36% nuolaida | 4.76 balai iš 5 (38 vertinimai)

Kai tik pasiūloma gera nuolaida, ši orų stotelė iš karto patenka į perkamiausių sąrašus. „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“ yra ne tik žadintuvas, bet ir orų stotelė, ir laikrodis, ir kalendorius. Ir pasižymi labai patrauklia kaina.

FJ3365 turi didelį LCD ekraną, kuris visas yra užpildytas informacija. Visų pirma, aišku, reikia paminėti, kad čia pamatysite dienos laiką, datą, mėnulio fazę. Galėsite nustatyti žadintuvą, o jei atsibusti bus sunku, galėsite signalą atidėti 5 minutėms. Visgi, tai - labai paprastos funkcijos, kurias turi kiekvienas paprastesnis žadintuvas.

FJ3365 jus informuos apie orus. Kartu su šiuo prietaisu komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį reikia padėti kur nors už lango. Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius. Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie nurodys artimiausių orų prognozę.

Tai - gana protingas daiktas. Jis pats savarankiškai prognozuoja orus pagal drėgmę, temperatūrą ir šių rodiklių pokyčius. Temperatūrai nukritus žemiau nulio, pasigirs ir perspėjimas, kad lauke galite susidurti su ledu.

Pats ekranas yra gana ryškus LCD. Ne naujausias žodis technologijose, tačiau jis yra pakankamai ryškus. Apšvietimo lygį galite reguliuoti - galite sumažinti iki minimumo, jei ketinate šį įrenginį laikyti prie lovos.

FJ3365 atrodo labai švarus, dizaino prasme, nes mygtukai, baterijų lizdas ir garsiakalbiai yra perkelti į įrenginio galą. Tiesa, nors jis gali veikti naudodamas porą AA baterijų, šį įrenginį galite prijungti ir tiesiai prie elektros lizdo. O štai išorinis temperatūros jutiklis veikia tik dviejų AA standarto elementų pagalba. 

6. Darbui ar stovyklavimui idealiai pritaikytas belaidis lauko šviestuvas „Chargeable Portable Flood Light Charging Bank for Outdoor Camping“

14.08€ | 60% nuolaida | 4.85 balai iš 5 (26 vertinimai)

Dar viena šios savaitės naujiena, iš karto patekusį į TOP perkamiausius. Tai - belaidis lauko šviestuvas. Lauke vis ilgiau tamsu, todėl toks įrenginys praverstų tiems, kurie dar stengiasi daugiau laiko praleisti gamtoje. Šis šviestuvas turi keturis LED elementus, sumontuotus tvirtame ABS korpuse, kuris yra atsparus vandeniui.

Veikia puikiai! Kaip tik tai ko norėjau ir ko man reikėjo. Šis šviestuvas yra labai ryškus, jį lengva nukreipti norima kryptimi. Jis apšviečia mano darbo vietą, kai dingsta elektros tiekimas. Baterijų pakanka ilgam laikui. Planuoju nupirkti dar vieną sūnui, nes jis vyksta stovyklauti. (Randy G.)

Vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų - mobilumas. Jį labai lengva nešioti, nes jis sveria vos 290 gramų.

Baterijomis taip pat galima pasirūpinti iš anksto - šis įrenginys naudoja  dvi 18650 arba tris AA standarto baterijas, kurios kartu parduodamos nėra.

Šviesos intensyvumą galima reguliuoti. Šis šviestuvas puikiai tiks stovyklaujant ar vakare dirbant lauke. Tačiau jis turi ir dar vieną funkciją - jis gali įkrauti jūsų telefoną.

Šis šviestuvas turi USB lizdą, prie kurio galite prijungti savo išmaniuosius įrenginius ir taip juos įkrauti. Tai - smulkmena, bet ir ji kartais būna svarbi.

 

 

7. Belaidės ausinės „Bluedio TN“

14.08€ | 4.74 balai iš 5 (146 vertinimai) | „Bluedio TN“ specifikacijos, atsiliepimai

Jau kelintą mėnesį iš eilės nuolatinis TOP perkamiausių sąrašo dalyvis. Tai dar vienas žaidėjas pigių belaidžių ausinių rinkoje, tačiau apie kokybę daug kalbėti net neverta - jos įtrauktos į Amazon's Choice kaip vienos geriausių visame pasaulyje belaidžių magnetinių ausinių sportuojantiems. 

Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema. (TechGuru)

Bluedio TN“ ausines gamina labai įdomi ir išskirtinė visame pasaulyje „Bluedio“ kompanija. Technologijos.lt jau rašė apie Europoje mažai kam žinomą „Bluedio“ ausinių atsiradimo istoriją: kodėl jos tokios pigios, o kokybė prilygsta net 5-10 kartų brangesniems analogams ir kaip tai susiję su drastišku „Apple“ sprendimu.

Taigi, „Bluedio TN“ yra kokybiškos garsaus gamintojo ausinės, tačiau jos tikrai nėra brangios ir tai neturėtų stebinti, prisiminus kompanijos istoriją ir dabartinę politiką.

„Bluedio TN“ yra į ausis įstatomos belaidės ausinės su 13 mm garsiakalbiais ir magnetinėmis  nugarėlėmis. Štai toks trumpas pristatymas geriausiai apibūdina „Bluedio TN“ neišduodamas didžiausių šio gaminio stiprybių, bet pažvelkime į viską išsamiau.

„Bluedio TN“ antgaliai, kurių pakuotėje yra net 4 poros, yra įstatomi į ausies kanalą. Tai padeda ausinėms laikytis tvirčiau, o garsas yra perduodamas tiesiai į ausį, todėl garsiakalbiai neturi būti tokie galingi. Į ausis įstatomos ausinės yra lengvesnės ir kompaktiškesnės. „Bluedio TN“ sveria vos 23 gramus, nemažai to svorio lieka ant kaklo, todėl jos tikrai netrukdo bėgioti – užmiršite, kad esate jas užsidėję.

Aišku, garsas tikriausiai bus nepamirštamas. 13 mm garsiakalbiai tokio dydžio ir tipo ausinėms nėra sutinkami dažnai. „Bluedio“ pasistengė, kad garsiakalbiai gerai atkurtų žemus tonus ir gerai grotų šiuolaikinę muziką su ritmingais žemais dažniais. Būtent tokia muzika geriausiai tinka treniruotėms. „Bluedio TN“ jautrumas siekia 116 dB, todėl muzika yra ryški, išraiškinga ir pakankamai garsi.

Kaina

Tikrinta 2018 10 14

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Gearbest - 14.08€
  • į Lietuvą siunčiama neregistruotu paštu už 0.04€.
  • Aliexpress16.46€ 
  • Amazon21.58€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote 7.50€.

8. Racijų komplektas „Baofeng BF - T3“

12.32€ | 41% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (107 vertinimai)

Gera kaina, labai garsus racijų gamintojas ir akivaizdus rezultatas - viena perkamiausių savaitės prekių. Jeigu mėgstate keliauti arba tiesiog klajoti po nepažystamas teritorijas, tai greičiausiai sutiksite, kad po ranka turėti nešiojamą raciją tikrai nepamaišytų.

„Baofeng BF - T3“ naudoja keturias AAA standarto baterijas, o be jų sveria vos 80 gramų. 

Dažnių diapazonas taip pat yra pakankamai platus - 462 - 467MHz, atmintyje išlieka 8 dažniai.

„Baofeng BF - T3“ turi integruotą anteną, kuri leidžia susikalbėti 1-3 km atstumu, priklausomai nuo kliūčių.

Šalia to dar pridėkite LCD ekraną, LED prožektorių, keičiamus perspėjimo apie susisiekimą signalus ir gausite pakankamai patrauklų daiktą.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tai, kad „Baofeng BF-T3“ racijos (5,5 x 2,5 x 14,5 cm) pilnai atitinka visus keliamus Europos Sąjungos reikalavimus, todėl be jokių problemų gali būti naudojamos ir Lietuvoje.

9. Elektrinis dantų šepetėlis „Lenovo Lemei“

35.20€ | 20% nuolaida„Lenovo Lemei“ specifikacijos, atsiliepimai

Dar viena labai įdomi šios savaitės naujiena, iš karto sudominusi daug pirkėjų. „Lenovo Lemei“ – tai visiems gerai žinomo gamintojo elektrinis dantų šepetėlis, kuris garsėja 100 dienų laikančia baterija bei 5 dantų valymo režimais. Be to, tai yra vienas iš nedaugelio elektrinių dantų šepetėlių, kuris pas pirkėją iš karto atkeliauja ne tik su 4 keičiamomis galvutėmis, bet ir specialia šepetėlio transportavimui skirta dėžute.

Kinijoje gamintojų, kurie siūlo elektrinius dantų šepetėlius atsiranda vis daugiau. Bene daugiausiai teigiamų atsiliepimų šiuo metu susilaukia „Xiaomi“ bei „Oclean“ gamintojų elektriniai dantų šepetėliai. Smagu, kad konkurentų gretos ir toliau auga – prie elektrinių dantų šepetėlių gamybos rinkos galiausiai prisijungė „Lenovo“.

„Lenovo Lemei“ elektrinis dantų šepetėlis turi 2000 mAh talpos bateriją, tačiau labiausia garsėja tuo, nes be papildomos įkrovos gali tarnauti net apie 100 dienų. Šis rodiklis iš tikrųjų stebina.

Pavyzdžiui, artimiausias konkurentas „Oclean One“ (59€ su 16% nuolaida) net ir turėdamas 2600 mAh talpos bateriją be papildomos įkrovos gali tarnauti tik apie 60 dienų. Tuo tarpu populiarusis dantų šepetėlis „Soocare X3“  (34€ su 44% nuolaida) turi tenkintis dar kuklesniu 25 dienų rezultatu. 

Naujos kartos „Lenovo Lemei“ dantų šepetėlis ypatingas tampa ir dėl tos priežasties, nes pas pirkėją iš karto atkeliauja su keturiomis keičiamomis galvutėmis. Kadangi įprastai jas tenka keisti kas 3 mėnesius, tai reiškia, kad be jokių papildomų išlaidų „Lenovo Lemei“ galėsite naudoti apie vienerius metus.

Be to, „Lenovo Lemei“ komplekte rasite specialią transportavimui skirtą dėžutę, kurioje tilps tiek pats šepetėlis, tiek jo galvutė, tiek įkrovimui skirtas laidas. Svarbu pabrėžti, kad tokios bazinės komplektacijos negali pasiūlyti nei „Oclean One“, nei „Soocare X3“.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Lenovo Lemei“ siūlo net 5 dantų valymo režimus, kai tuo tarpu „Soocare X3“ gali pasigirti 4, o „Oclean One“ tik 3 valymo režimais, bet kiekvienas iš jų – po 4 intensyvumo lygius.

„Lenovo Lemei“ yra išmanusis šepetėlis, todėl Bluetooth ryšiu jungiasi prie telefono. Įdomu ir tai, kad „Lenovo Lemei“ taikomoji programa geriausią jums tinkamą dantų valymo režimą sudaro individualiai atsižvelgdama į programėlėje atliekamo testo rezultatus.

Kaina

Tikrinta 2018 10 14

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“35.20€
  • Akcija galioja iki spalio 15 d. arba kol baigsis akcijai skirti produktai. Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0,69 €, atkeliaus maždaug per mėnesį
  • Kitose parduotuvėse kol kas nėra

10. Išmanusis telefonas „Ulefone Armor 5“

167.20€ | 25% nuolaida„Ulefone Armor 5“ specifikacijos

Perkamiausisas šios savaitės telefonas - ko gero, tai populiariausias modelis tarp visų padidintą atsparumą turinčių biudžetinių telefonų. „Ulefone Armor 5“ – tai itin tvirtas išmanusis telefonas, atitinkantis IP68 standartą, turintis smūgiams atsparų korpusą ir nesibraižančią „Gorrila Glass 4“ ekrano apsaugą. 5000 mAh baterijos pakanka net 10 valandų video peržiūrų, o didelis ekranas tam puikiai tinka. Šis telefonas turi ir papildomas funkcijas, kaip belaidis įkrovimas, dviguba galinė kamera, kompasas, o savo naudotoją atpažįsta ir iš piršto antspaudo, ir iš veido.

Trumpai: „Ulefone Armor 5“ specifikacijos

  • Ekranas: 5,85 colių įstrižainės IPS (720 x 1512 px), Notch tipo.
  • Procesorius: 8 branduolių MTK6763, 2,0 GHz.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB duomenų atmintis (plius „Micro SD“ iki 256 GB).
  • Kameros: galinės 16 + 5 MP. Priekinė 13 MP kamera.
  • OS: „Android 8.1“.
  • Baterija: 5000 mAh talpos baterija.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas integruotas išmaniojo telefono galinėje dalyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: „Type-C“ USB.
  • Ryšiai: 4G LTE (FDD B1 2100MHz,FDD B20 800MHz,FDD B3 1800MHz,FDD B7 2600MHz,FDD B8 900MHz); „Bluetooth 4.1“, NFC.
  • Jutikliai: giroskopas, e-kompasas, artumo jutiklis.
  • Korpusas: plastikas, IP68 standartas.
  • Išskirtinės savybės: atsparus vandeniui , dulkėms, smūgiams, aukštai temperatūrai, turi žibintuvėlį, belaidį įkrovimą, gulsčiuko funkciją.
  • Matmenys ir masė: 15,83 x 7,60 x 1,26 cm; 228 g.

Kaina

Tikrinta 2018 10 14

  • Lietuvoje - buvo nuo 253€
  • Visi pasiūlymai išparduoti
  • Gearbest 167.20€.
  • Taiko 25 % nuolaidą, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Aliexpress - apie 220€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 83€.



 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: