TOP 10 savaitės perkamiausių: juokingos kainos SD kortelė, unikalus rankinio grąžto priedas, tiesiog šluojamas naujausias „Xiaomi“ telefonas ir pati mažiausia kaina verslo klasės išmaniajam laikrodžiui (Video, 2018 m. 42 savaitė, Nuolaidų kuponai)  ()

Pačios perkamiausios šios savaitės prekės:

- Atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

- Elektrinio gręžtuvo priedas „Reciprocating Saw Adapter Set“

- Išmanusis telefonas „Redmi Note 6 Pro“

- Masažuoklis „Leravan Mi Home“

- Racijų komplektas „Baofeng BF - T3“

- Darbui ar stovyklavimui idealiai pritaikytas belaidis lauko šviestuvas „Chargeable Portable Flood Light Charging Bank for Outdoor Camping“

- USB įkroviklis su LED šviestuvu „Utorch USB Charging Holder“

- Robotas siurblys be plovimo funkcijos - „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

- Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

3.91€ | 4% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (37 vertinimai)

Ar beverta stebėtis, kad tiek kainuojanti kortelė tapo pačia perkamiausia šios savaitės perkamiausia preke? Tai nauja atminties kortelė, kuri dėl itin gero kainos-kokybės santykio iš karto sulaukė daug dėmesio. Tai - 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

2. Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

19.14€ | 37% nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth“ specifikacijos, atsiliepimai

Antrą savaitę iš eilės viena iš perkamiausių prekių Kinijos turgelyje - rekordiškai atpigęs „Xiaomi Mi Home iHealth“ termometras. Labai geri atsiliepimai, itin gera kaina ir matuoklio populiarumui daugiau nieko nereikia. Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.89 balai iš 5 (1135 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5  
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“19.14€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.11€. Pasiūlymas galioja iki 2018 10 21 arba kol baigsis akcijai skirtos prekės. 
  • „TomTop“26.12€
  • „Banggood“30.51€.
  • Pirkdami „Gearbest“ sutaupote apie 12€.

3. Elektrinio gręžtuvo priedas „Reciprocating Saw Adapter Set“

26.79€ | 62% nuolaida | „Reciprocating Saw Adapter Set“ specifikacijos

Šios savaitės naujiena įrankių mėgėjams ir iš karto įsiveržė į perkamiausių viršūnę. Šis elektrinio gręžtuvo priedas „Reciprocating Saw Adapter Set“ padės išvengti tiesinio pjūklo pirkimo, kai jis reikalingas tik retai pasitaikantiems darbams. Be to, su šiuo priedu galėsite turėti tiek akumuliatorinį, tiek laidinį tiesinio pjūklo variantą - viskas priklauso nuo naudojamo gręžtuvo. Pakuotėje yra trys skirtingi ašmenys skirtingoms užduotims, tačiau vėliau jų surasite ir įprastose įrankių parduotuvėse.

Tiesiniai pjūklai yra labai naudingi įrankiai įvairiose situacijose. Jais galima pjauti įvairias medžiagas – metalą, plastiką, medieną. Todėl tiesiniai pjūklai praverčia remontuojant namus, ardant automobilius ar ką nors meistraujant.

Šie elektriniai įrankiai veikia pakankamai agresyviai – keičiami ašmenys greitai juda pirmyn atgal, todėl pjūvis niekada nebūna labai tvarkingas. Tačiau tose vietose, kur preciziškumo nereikia (ardant seną apdailą ar automobilius, genėjant medžius, smulkinant stambius medžiagų lakštus į lengviau apdirbamus gabalus ir t. t.) tiesiniai pjūklai dažnai yra nepakeičiami.

Visgi visose kitose situacijose tiesinius pjūklus galima pakeisti kitais įrankiais, todėl pirkti brangų pjūklą nesinori. Tam ir buvo sukurtas šis priedas elektriniam gręžtuvui.

Jis yra montuojamas tiesiai į gręžtuvo griebtuvą. Šį priedą reikia laikyti viena ranka, o kita spausti gręžtuvo rankeną, todėl jo naudojimas yra pakankamai saugus. Šis įrankis yra metalinis, tačiau jį dengia patogumo suteikiantis plastiko sluoksnis.

Jis veikia gana paprastai – viduje esantys krumpliaračiai keičia sukimą į tiesinį judesį. Pjūkliukus galima lengvi pakeisti pridedamu raktu, o ir pakuotėje rasite tris ašmenis metalui, medienai ir genėjimui. Panašu, kad šių pjūkliukų forma nėra kuo nors ypatinga, todėl šiam įrankiui tinkamų ašmenų rasite bet kurioje vietinėje įrankių parduotuvėje.

Pjovimui reikia daugiau galios, todėl šis priedas geriau tiks laidiniams gręžtuvams. Tačiau jį galima naudoti ir su akumuliatoriniu įrankiu, tiesiog baterijos labai greitai išseks. Geriausia tai, kad šį tiesinio pjūklo priedą galima labai greitai sumontuoti, jis sveria tik 500 gramų, o pats gręžtuvas lieka visiškai nemodifikuotas. Šis pjūklas labiausiai pravers sunkiai pasiekiamose vietose, kur didesni diskiniai pjūklai mažai kuo gali pagelbėti.

Žinoma, šis daiktas tikro tiesinio pjūklo visiškai pakeisti negali. Tiesiniai pjūklai įprastai yra standesni, turi vibracijos amortizavimui reikalingą konstrukciją, gali būti galingesni. Tiesa, šio priedo galingumas priklauso nuo to, kokios galios gręžtuvą naudosite.  Tad šis priedas yra šis tas, kas gali išgelbėti kebliose situacijose.

Jei nemanote, kad tiesinio pjūklo jums reikės dažnai, šis gręžtuvo priedas yra pigesnis ir paprastesnis pasirinkimas, užimantis mažiau vietos, o svarbiausia - jį galima naudoti kaip akumuliatorinį pjūklą, jei tik turite akumuliatorinį gręžtuvą.

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

  • Lietuvoje - neparduodamas. 
  • Gearbest - 26.79€.
  • 62% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu
  • Palyginimui, pigiausias tiesinis pjūklas Senukai.lt su 15% kainuoja 64€. Akumuliatoriniai tiesiniai pjūklai dar bent trečdaliu brangesni.

4. Išmanusis telefonas „Redmi Note 6 Pro“

156.60€ | 26% nuolaida | „Redmi Note 6 Pro“ specifikacijos

Pats populiariausias šios savaitės telefonas iš Kinijos. Jis paperka labai geromis techninėmis galimybėmis ir Gearbest pasiūlyta labai gera nuolaida. „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ – tai atnaujinta „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniojo telefono versija, kuri išsiskiria dar geresnėmis kamerų techninėmis charakteristikomis bei dar didesniu ekranu. Be to, šis išmanusis telefonas taip pat gali pasigirti ir pačia naujausia MIUI 10 vartotojo sąsaja – jos kol kas neturi kiti „Xiaomi“ išmanieji telefonai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.74 balai iš 5 (31 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras išmanusis telefonas: suminis apžvalgų reitingas 4.8 balai iš 5
  • „Aš manau, kad Note 6 Pro yra idealus telefonas už tokią kainą. Jis turi puikias technines charakteristikas ir pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio. Tačiau jei turite Note 5 telefoną, tada jo keisti į Note 6 Pro nėra prasmės, nes Note 5 netapo labai jau prastesniu po to, kai tik pasirodė Note 6 Pro.“ Kamerų testavimas parodė, kad tarp Note 6 Pro ir Note 5 telefonų didelių skirtumų nėra, tačiau Note 6 Pro kameros yra šiek tiek kokybiškesnės. „Tad Note 6 Pro kažkokių kardinalių pokyčių neatneša, tačiau yra šiek tiek geresnis išmanusis telefonas už Note 5.“ (Stupidmadworld)
  • Ekranas: 6,26 coliai (19:9, 403 PPI), 2280 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 636“, 8 branduoliai, 1,8 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 509“.
  • Atmintis: 4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, PDAF ir 5 MP, f/2.0, 1.12µm, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė dviguba kamera (20 MP, f/2.0 ir 2 MP, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 8.1 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, Micro USB jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, Galileo. 4G veiks Lietuvoje (FDD B1 2100 MHz, FDD B20 800 MHz, FDD B3 1800 MHz, FDD B4 1700 MHz / 2100 MHz, FDD B5 850 MHz, FDD B7 2600 MHz, FDD B8 900 MHz, TDD B38 2600 MHz, TDD B40 2300 MHz.
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, infraraudonųjų spindulių.
  • Korpusas: metalinis korpusas ir „Corning Gorilla Glass“ stiklu apsaugotas ekranas.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,79 x 7,63 x 0,82 cm; 160 g.

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

3/32 GB „Redmi Note 6 Pro“​ kaina​

4/64 GB „Redmi Note 6 Pro“​ kaina

  • Lietuvoje - 219€ 
  • Gearbest - 182.70€
  • su nuolaidos kuponu GB$MBNT6GP
  • 26 % nuolaida, pristatymas nemokamas registruotu paštu

Pirkdami Gearbest sutaupote 36-46 eurusVisas asortimentas.

5. Masažuoklis „Leravan Mi Home“

17.40€ | 30% nuolaida | „Leravan Mi Home“ specifikacijos, atsiliepimai

Viena iš dažniausių perkamiausių prekių. „Leravan Mi Home“ yra labai kompaktiškas mobilus masažuoklis, veikiantis transkutaninio elektrostimuliavimo pagrindu. Jį galima naudoti visur - ir namie, ir darbe, ir sportuojant. Geriausia tai, kad jis yra visai nebrangus ir veiksmingas.

Šis masažuoklis yra labai mažas ir mobilus, tačiau koks galingas! Galima pasirinkti pulsavimo režimą tiesiog spaudžiant mygtuką ant įrenginio korpuso. Galima padidinti ar sumažinti intensyvumą vos keliais paspaudimais. Gražus dizainas, o medžiagos atrodo labai kokybiškai. Net pakuotė atrodė gražiai. (Marco)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (834 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras masažuoklis: suminis apžvalgų reitingas 4.67 balai iš 5
  • Vienam ažvalgininkui taip patiko „LEVARAN“ masažo įrenginys, kad įsigijo dar 3. Tiesiog vieno neužtenka, norisi, kad vienu metu darbuotųsi keli masažo įrenginiai. Juo naudojasi ne tik pats, bet ir visa šeima, nuo 2017 metų. Teigia, kad iš pradžių buvo kritiškai nusiteikęs, bet dabar „TENS“ įrenginys yra kasdien su juo.

„Leravan Mi Home“ yra kompaktiškas TENS masažuoklis, kurį naudoti labai paprasta. Tereikia jį priklijuoti prie norimos raumenų grupės ir įjungti vieno mygtuko paspaudimu.

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ yra kontroliuojamas vos pora mygtukų. Trumpi paspaudimai leis pereiti nuo vieno režimo prie kito. Režimai skiriasi impulsų stiprumu ir dažniu. Pavyzdžiui, jei norite atsipalaiduoti, pasirinkite masažo režimą, kuris trumpus, švelnius impulsus keis greitesniais ir stipresniais.

Jei norite greitai numalšinti skausmą - jums padės automatinis ar paspaudimų režimas - abu jie veikia trumpais ritmiškais impulsais. Tuomet tereikia pasirinkti vieną iš dešimties intensyvumo lygių.

Galite pasirinkti vieną iš 10 intensyvumo lygių ar 5 režimų:

  • automatinio,
  • masažo,
  • spaudimo,
  • tapšnojimo, 
  • minkymo.

„Leravan Mi Home“ per gelinius elektrodus paleidžia trumpus ir pakankamai silpnus elektros impulsus, kurie stimuliuoja nervus, atpalaiduoja įsitempusius raumenis ir malšina skausmą.

„Xiaomi“ pataria šį masažuoklį dėti ant skaudančio kaklo, nugaros bei raumenų. Gelinis pagrindas užtikrins, kad masažuoklis patikimai prikibs prie odos - galėsite išeiti pasivaikščioti ar be rūpesčių vartytis lovoje.

„Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug 7 tokioms 15 minučių sesijoms, o vėliau jį reikės 2,5 valandas įkrauti prijungus USB laidą. Intensyvios priežiūros šiam įrenginiui tikrai nereikia.

„Leravan Mi Home“ sveria vos 14 gramų ir prilimpa labai patikimai. Taigi, jį galite dėvėti ir dirbdami dienos darbus ar sportuodami. Laikui bėgant elektrodai praras savo lipnumą – tai turėtų nutikti maždaug po 50 kartų. Rekomenduojama vienai masažo sesijai skirti 15 minučių – tuomet įrenginį galima perkelti ant kitos raumenų zonos.

Gamintojas rekomenduoja „Leravan Mi Home“ naudoti ant skaudančio kaklo, nugaros, raumenų, kurie skauda po įtemptos fizinės veiklos. TENS technologija yra visiškai saugi, tačiau dėl viso pikto šio masažuoklio nereikėtų klijuoti arti širdies, ant galvos ar kvėpavimo takų. Jis nerekomenduojamas ir nėščiosioms.

„Leravan Mi Home“ yra puikus TENS masažuoklis per 15 minučių pagerinantis dieną. Nieko keisto, kad jį taip palankiai vertina pirkėjai.

6. Radijo stotelių komplektas „Baofeng BF - T3“

12.18€ | 41% nuolaida | 4.88 balai iš 5 (109 vertinimai)

Bene geriausias radijo stotelių komplektas pagal kainos ir kokybės santykį. Jeigu mėgstate keliauti arba tiesiog klajoti po nepažįstamas teritorijas, tai greičiausiai sutiksite, kad po ranka turėti nešiojamą raciją tikrai nepamaišytų.

„Baofeng BF - T3“ naudoja keturias AAA standarto baterijas, o be jų sveria vos 80 gramų. 

Dažnių diapazonas taip pat yra pakankamai platus - 462 - 467MHz, atmintyje išlieka 8 dažniai.

„Baofeng BF - T3“ turi integruotą anteną, kuri leidžia susikalbėti 1-3 km atstumu, priklausomai nuo kliūčių.

Šalia to dar pridėkite LCD ekraną, LED prožektorių, keičiamus perspėjimo apie susisiekimą signalus ir gausite pakankamai patrauklų daiktą.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tai, kad „Baofeng BF-T3“ racijos (5,5 x 2,5 x 14,5 cm) pilnai atitinka visus keliamus Europos Sąjungos reikalavimus, todėl be jokių problemų gali būti naudojamos ir Lietuvoje.

7. Darbui ar stovyklavimui idealiai pritaikytas belaidis lauko šviestuvas „Chargeable Portable Flood Light Charging Bank for Outdoor Camping“

13.92€ | 60% nuolaida | 4.87 balai iš 5 (31 vertinimai)

Tai - belaidis lauko šviestuvas su labai gera kaina ir puikiu funkcionalumu. Nekeista, kad pirkėjai juo susidomėjo - juk lauke vis ilgiau tamsu, todėl toks įrenginys praverstų tiems, kurie dar stengiasi daugiau laiko praleisti gamtoje ar nudirbti darbus statybose. Šis šviestuvas turi keturis LED elementus, sumontuotus tvirtame ABS korpuse, kuris yra atsparus vandeniui.

Tikrai daro įspūdį. Nupirkau šį šviestuvą kaip dovaną, bet negaliu su juo skirtis. Galiu įsivaizduoti daugybę situacijų, kuomet šis šviestuvas bus naudingas ir efektyvus. (Louis)

Vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų - mobilumas. Jį labai lengva nešioti, nes jis sveria vos 290 gramų.

Baterijomis taip pat galima pasirūpinti iš anksto - šis įrenginys naudoja  dvi 18650 arba tris AA standarto baterijas, kurios kartu parduodamos nėra.

Šviesos intensyvumą galima reguliuoti. Šis šviestuvas puikiai tiks stovyklaujant ar vakare dirbant lauke. Tačiau jis turi ir dar vieną funkciją - jis gali įkrauti jūsų telefoną.

Šis šviestuvas turi USB lizdą, prie kurio galite prijungti savo išmaniuosius įrenginius ir taip juos įkrauti. Tai - smulkmena, bet ir ji kartais būna svarbi.

8. USB įkroviklis su LED šviestuvu „Utorch USB Charging Holder“

18.27€ | 25% nuolaida | 4.78 balai iš 5 (87 vertinimai)

Elektroninių įrenginių skaičius, kurių bateriją tenka įkrauti naudojant USB jungtį, sparčiai auga. Greičiausiai jau spėjote susidurti su ta situacija, kai namuose pritrūksta elektros kištukų vien dėl to, nes vakare visa šeima nori įkrauti ne tik išmaniųjų telefonų, bet ir planšetinių kompiuterių baterijas. Šią problematiką namuose puikiai padeda spręsti universalus „Utorch USB Charging Holder“ įkroviklis, kurį šiuo metu su 25% nuolaida galite įsigyti už 18 eurų.

„Utorch USB Charging Holder“ patogu naudotis dėl tos priežasties, nes šį net 5 USB jungtis (1 A, 1 A, 2,1 A, 2,1 A, QC3.0) turintį aksesuarą galite užmaitinti tiesiai iš elektros tinklo. Būtent toks sprendimas namuose leis tuo pačiu laiko momentu įkrauti net penkių elektroninių įrenginių baterijas naudojant tik vieną elektros lizdą.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Utorch USB Charging Holder“ turi integruotą LED šviestuvą, todėl esant poreikiui patalpoje gali sukurti jaukų 6000 K spalvinės temperatūros apšvietimą.

9. Robotas siurblys be plovimo funkcijos - „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

243.60€ | 33% nuolaida„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ specifikacijos, atsiliepimai

Kai tokių galimybių robotas kainuoja igiau nei 250€, jis neišvengiamai tampa vienu iš perkamiausių savaitės daiktų. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ tai pirmos kartos kompanijos flagmanas (antrosios kartos vadinasi „roborock S50“) ir vienas populiariausių bei galingiausių siurblių robotų iki 300€, skirtas grindų siurbimui sausuoju būdu mažoms, vidutinėms ir didelėms patalpoms. Valo efektyviau nei bet koks pigesnis robotas vien dėl gebėjimo sudaryti virtualų patalpos žemėlapį, o siurbimo jėga prilygsta kelis kartus brangesniems analogams.

Trumpai:

Palyginamosios apžvalgos:

  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra kur kas efektyvesnis nei  „Xiaomi Xiaowa Vacuum“ - išsiurbia viską greičiau, o lyginant per tą patį laiką - surenka daugiau visokių nešvarumų.
  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ neturi tiek daug galimybių, kaip „Roborock S50“ bet siurbia vienodai gerai. „Asmeniškai, už tuos pinigus, kuriuos išleistumėte įsigydami Roborock S50, aš rekomenduočiau rinktis Xiaomi Mi Robot Vacuum robotą dulkių siurblį, o grindų plovimui – elektrinį šepetį SWDK – D260 Handheld Electric Mop. Mano požiūriu, tai būtų optimalus variantas.“ 
  •  „Xiaomi Mi Robot“ yra neabejotinai geresnis dulkių siurblys nei „ILIFE V7S Pro“. Jis valo kruopščiau, orą filtruoja geriau, surenka daugiau nešvarumų, yra galingesnis. Jis turėtų pirmas pasirinkimas, jei turite didelius namus.
  • Palyginus su „ILIFE A6“, apžvalgos autoriui labiau patinka „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Jis yra gerokai efektyvesnis. Tai ypač aktualu tiems, kurie turi didelius namus ir yra daug valomo ploto.
  • „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ visą darbą atliko gerokai greičiau nei „Roomba 980“. Vienuose testuose laimėjo vienas robotas, kituose kitas, tačiau vertinant bendrai, daugiau pergalių pasiekė „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Nors jis yra trukšmingesnis nei „iRobot Roomba 980“, bet ir gerokai pigesnis.
  • „Samsung PowerBot R9040“ robotas dulkių siurblys užtruko 30 minučių kol išvalė kambarį, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ dulkių siurbliui užteko 12 minučių. Tad neabejotinai „Mi Robot“ yra gerokai efektyvesnis nei „R9040“.

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

  • Gearbest243.60€.
  • Siunčia registruotu paštu už 1.89€.
  • Tai pati mažiausia kaina, kokia tik buvo iki šiol. 
  • TomTop kainuoja 283€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 40€.

10. Verslo klasės išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“

130.75€ | nuolaidos kuponas 9QUPYOWH4K„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ specifikacijos, atsiliepimai 

„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ arba „Huami Amazfit 2 Stratos“ - tai antros kartos „Xiaomi“ išmanusis laikrodis - flagmanas: itin stilingai atrodantis ir pasižymintis gausybe funkcijų. Jis pasižymi labai gerais atsiliepimais apžvalgose, o šią savaitę kaina su specialiu nuolaidos kuponu nukrito iki pačio dugno - nekeista, kad jis tapo pačiu perkamiausiu laikrodžiu iš Kinijos. 

Puikus produktas už neįtikėtinai žemą kainą. Kokybiška konstrukcija, išjungus GPS man baterija laiko 10 dienų. Puikiai ekrane viskas matosi ir saulėtoje vietoje. Greitas pristatymas iš Gearbest.com ir jokių komplikacijų. Man labai patinka šis išmanusis laikrodis. (Matin)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (852 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras laikrodis: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5
  • Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ išmaniuoju laikrodžiu naudojasi keturis mėnesius ir mano, kad tai vienas geriausių išmaniųjų laikrodžių. Taip, jis nėra toks, kuris tiktų visiems. „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ nėra pats pigiausias ir apžvalgos autorius teigia, kad įprastai jis kainuoja apie 200 JAV dolerių, kas yra apie 175 eurai. Taip pat jis nėra toks išmanus, kaip kad „Apple Watch“ ar kiti itin brangūs „Android“ išmanieji laikrodžiai. Tačiau „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ yra labai naudingas tiems, kurie užsiima aktyvia fizine veikla, kadangi palaiko daug naudingų sportui skirtų funkcijų, taip pat ir baterija atlaiko ilgą laiką, kas yra labai gerai. „Tad jei ieškote išmanaus laikrodžio, kuris atrodo, kaip įprastas laikrodis, bet sugeba nuolatos sekti jūsų fizinės veklos rodiklius, Xiaomi Amazfit Smartwatch 2 yra puikus pasirinkimas.“

Palyginamosios apžvalgos:

  • OSReviews kanalas palygino, kuo „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ skiriasi nuo senesnės „Xiaomi Amazfit Smartwatch“ versijos. Šios apžvalgos autorius teigė, kad nors programinės įrangos skirtumų tarp šių laikrodžių nėra, bet „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ atrodo kaip profesionalesnis, biznio klasės išmanusis laikrodis, taip pat turi tvirtesnį korpusą ir dėl turimų mygtukų lengvesnį valdymą. Ir jei ieškote maksimumo, tada „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ yra būtent tai ko jums reikia.

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

  • Lietuvoje - 179€
  • Gearbest - 130.75€
  • Nuolaidos kuponas 9QUPYOWH4K.
  • Siuntimas į Lietuvą registruotu paštu už 0.25€.
  • Tai pati mažiausia kaina, kokia tik yra buvusi šiam laikrodžiui „Gearbest“ parduotuvėje.
  • Aliexpress - 150
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 50€.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: