TOP 10 savaitės perkamiausių: su nuolaidų kuponais iš Kinijos šluojami „Xiaomi Mi Band 4“ ir „Xiaomi Redmi Airdots“, o iš Čekijos sandėlio - perkamiausias robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ (Video, 2019 m. 35 savaitė)  ()

- Robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (iš Čekijos sandėlio)

- Elektrinis dantų šepetėlis „Teeteck SG-949“

- Tarptautinė „Xiaomi Mi Band 4“ versija (su nuolaidos kuponu)

- Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

- Vaizdo registratorius „Alfawise LS02“ (su nuolaidos kuponu)

- Namų kino sistema „Xiaomi TV Soundbar“ (su nuolaidos kuponu)

- Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- Masažuoklis „Leravan Mi Home“

- Dviračio kompiuteris „Meilan M3 Mini“

- Sportinio tipo Bluetooth ausinės „AWEI WT50“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (giroskopinė navigacija)

149.32€ | 13 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

Ko gero, tai perkamiausias 2019 metų robotas siurblys iš Kinijos. „Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis. 

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.71 balai iš 5 (89 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 149.32€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 13 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.14€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (114€, iš Čekijos sandėlio) versija

2. Elektrinis dantų šepetėlis „Teeteck SG-949“

12.67€ | 7 % nuolaida„Teeteck SG-949“ specifikacijos, atsiliepimai

Populiariausias šią savaitę dantų šepetėlis  - „Teeteck SG-949“. Tai ekonominės klasės papildomomis funkcijomis nepakrautas elektrinis dantų šepetėlis, kuris šiuo atveju yra tik labai neženkliai brangesnis už paprastą klasikinį dantų šepetėlį. Šis elektrinis dantų šepetėlis negali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, tačiau dantų valymo kokybe tikrai niekuo nenusileidžia net ir ženkliai brangesniems elektriniams dantų šepetėliams.

Įsigijau šį dantų šepetėlį vos tik sužinojusi iš stomatologo, jog man reikėtų atidžiau rūpintis savo dantimis. Manau, kad „Teeteck SG-949“ šį rezultatą man padėjo pasiekti, nes nuo šiol mano dantys tikrai žymiai švaresni. Man labai patinka tai, jog „Teeteck SG-949“ turi net 5 darbo režimus. Be to, šis elektrinis dantų šepetėlis yra santykinai mažas ir lengvas. (Ana)

Atsibodo laikas nuo laiko keisti standartinius dantų šepetėlius? Vis dėlto išlaidos elektriniam dantų šepetėliui atrodo kiek per didelės? Džiugu pranešti, jog kinai pagaliau rado sprendimą. Trumpai tariant, dabar turite puikią galimybę įsigyti elektrinį dantų šepetėlį „Teeteck SG-949“, kuris kainuoja tikrai ne ką brangiau nei paprastas dantų šepetėlis.

Reikėtų pradėti nuo to, jog šio elektrinio dantų šepetėlio kaina neviršija nei 15 eurų, o komplekte jis iš karto atkeliauja su trimis galvutėmis. Tuo tarpu, keičiamų elektrinių galvučių kaina taip pat džiugina, nes ji nesiekia nei 3 eurų, už kuriuos galėsite įsigyti net 5 papildomas „Teeteck SG-949“ elektrinio dantų šepetėlio galvutes. Labai tikėtina, kad ilgoje perspektyvoje „Teeteck SG-949“ išlaikymas kainuos netgi pigiau nei nuolatinis paprastų dantų šepetėlių pirkimas.

„Teeteck SG-949“ elektrinis dantų šepetėlis ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes jame integruotas galingas variklis padeda sukurti net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Tokio lygio vibracijos dažniu pasižymi netgi retas kur kas brangiau kainuojantis elektrinis dantų šepetėlis. Taigi, abejonių dėl „Teeteck SG-949“ elektrinio dantų šepetėlio valymo kokybės kilti tikrai neturėtų net ir patiems išrankiausiems pirkėjams.

Šiuo atveju būtina pridėti, jog „Teeteck SG-949“ elektrinis dantų šepetėlis turi net 5 darbo režimus („white“, „clean“, „sensitive“, „polish“, „massage“). Be to, „Teeteck SG-949“ taip pat garsėja itin kompaktišku korpusu (3,3 x 3,3 x 25,6 cm, 148 g) ir turi vos tik 260 mAh talpos bateriją, tačiau nepaisant to be papildomos įkrovos gali būti naudojamas net 25 dienas.

„Teeteck SG-949“ lankstumą dar įrodo ir IPX7 sertifikatas, kuris patvirtina, jog esant reikalui šis elektrinis dantų šepetėlis be jokių problemų gali būti plaunamas net ir po vandeniu. Atitinkamai šis elektrinis dantų šepetėlis yra atsparus ir drėgmei, todėl visiškai be jokių pavojų visuomet gali būti laikomas santykinai drėgname vonios kambaryje.

„Teeteck SG-949“ kaip ir daugelis kitų šiuolaikinių elektrinių dantų šepetėlių dar turi ir rekomenduojamą 2 minučių trukmės valymo programą. Būtent jos dėka „Teeteck SG-949“ kiekvieną kartą kas 30 sekundžių primena, jog jau atėjo laikas pereiti prie kitos dantų srities valymo. Remiantis šiuo metodu dantys yra suskirstomi į 4 zonas, todėl bendra rekomenduojama dantų valymo trukmė – 2 minutės.

Galiausiai dar kartą norėtųsi sugrįžti prie unikalių „Teeteck SG-949“ elektrinio dantų šepetėlio galvučių. Nors tai skamba neįtikėtinai, tačiau „Teeteck SG-949“ galvutės šereliai atėjus laikui pakeičia spalvą iš mėlynos į baltą, kas reiškia, jog atėjo laikas pakeisti dantų šepetėlio naudojamą galvutę. Toks sprendimas iš tiesų yra labai naudingas, nes padeda visuomet išlaikyti maksimalų „Teeteck SG-949“ elektrinio dantų šepetėlio valymo efektyvumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (4 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 40000 kartai per minutę;
  • Baterija: 260 mAh.
  • Valymo režimai: 5 režimai.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos; komplekte iš karto pridedamos trys galvutės.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Ryšiai: nėra.
  • Programėlė: nėra.
  • Išskirtinės savybės: 25 dienas laikanti baterija; komplekte pridedamos net trys galvutės; labai aukštas vibracijos dažnis.
  • Dydis ir masė: 3,3 x 3,3 x 25,6 cm; 148 g.

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

  • „Gearbest“12.67€
  • Dabar parduodamas su 7 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Papildomos galvutės – 3.62€

3. Tarptautinė „Xiaomi Mi Band 4“ versija

26.79€ | 57 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI

Labai gera kaina davė savo rezultatų - šią savaitę „Xiaomi Mi Band 4“ buvo tiesiog šluojama iš Kinijos. Kaip įprasta, tuoj po anonso apyrankės kaina buvo gan didoka, siekė 40€. Dabar sistemingai pasirodo naujų nuolaidų ir pastarasis pasiūlymas turbūt pats geriausias iki šiol.

Pirmoji pažintis su „Xiaomi Mi Band 4“ - kokybė tokia, kad neabejotinai bus 2019 metų hitas („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Įspūdžiai apie kinišką „Xiaomi Mi Band 4“ versiją: „Jau dabar ši apyrankė pardavinėjama už centus - net neįsivaizduoju prie ko galima prikibti už tokią kainą“ („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Kuo iš tikro kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės versija skiriasi nuo globalios, ar verta dairytis į NFC versiją ir kaip gerokai sutaupyti („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga, versijų palyginimas)

Kuo skiriasi „Xiaomi Mi Band 3“ nuo naujausios „Xiaomi Mi Band 4“? Detalus palyginimas ir aiškios išvados, kuri apyrankė iš tikro yra geresnė („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Paprasta gudrybė, kaip pakeisti „Mi Band 4“ ekranvaizdį: galima uždėti net ir savo nuotrauką (Apžvalga, Detali instrukcija, Video)

Atrodo, kad „Xiaomi“ iš tikro sukūrė fantastišką apyrankę: štai dėl ko man taip patiko „Xiaomi Mi Band 4“, kokie įspūdžiai palyginus su 150€ kainuojančiu „Fitbit“ konkurentu ir prie ko dar galima prikibti (išsami „Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga, Foto, Video)

„Tokioje kainų kategorijoje šios dvi apyrankės yra pačios geriausios, bet pritaikytos skirtingiems dalykams“: itin detaliai palygino „Xiaomi Mi Band 4“ su „Honor Band 4“ - skirtumai, kuriuos turite žinoti („Xiaomi Mi Band 4“ ir „Honor Band 4“ apžvalga, Video)

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad praktiškai visais parametrais tai yra gerokai geresnė išmanioji apyrankė“. Garsiąją „Xiaomi Hey+“ palygino su naujausia „Xiaomi Mi Band 4“ (Apžvalga, Video)

Nejaugi beskubėdama „Huawei“ gerokai susimovė? Kodėl apžvalgininkas rekomenduoja tik „Xiaomi Mi Band 4“, o „Honor Band 5“ jam kelia erzulį („Xiaomi Mi Band 4“ ir „Honor Band 5“ apžvalga, Video, „Xiaomi Mi Band 4“ nuolaidos kuponas)

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

Kaip valdyti „Mi Band 4“ apyrankę?

Jos ekrano apačioje yra vadinamasis „Home“ mygtukas. Jis reaguoja į prisilietimus ir jį paspaudus, pradžioje aktyvuojame ekraną bei keliaudami per pasirinkimus grįžtame į pradinį langą.

Norint judėti per pasirinkimus, reikia braukti pirštu per ekraną iš apačios į viršų bei atvirkščiai. Patogu yra tai, kad pasirinkimai juda ratu, tai reiškia, kad nėra tokio dalyko, kaip paskutinis pasirinkimas, po kurio tektų braukti per ekraną keletą kartų, kol grįžtume atgal. Paprastas sprendimas, bet valdyti apyrankę tampa gerokai patogiau. Norint grįžti iš pasirinkimo atgal – reikia perbraukti per ekraną iš kairės į dešinę.

„Mi Band 4“ yra tokie pasirinkimai, kaip:

„Status“ - rodomi nueiti žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos ir įspėjimas dėl širdies ritmo;

„Heart rate“ - rodo širdies ritmo rezultatus;

„Workout“ - galimi 6 sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, darbas treniruoklių salėje, plaukimas baseine. „Ši apyrankė turi 5ATM standartą, tad ji yra pilnai atspari vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje“;

„Weather“ - rodoma orų prognozė. Reikia, kad „Mi Band 4“ būtų susieta su išmaniuoju telefonu ir tada šiuos duomenis paims būtent iš jo;

„Notifications“ - pranešimų informacija. „Visa informacija rodoma anglų kalba - jokių problemų. Čia galite matyti el. laiškų informaciją, socialinių tinklų ir kt. Žinoma, ilgo teksto ekrane matyti nebus galimybės, bet siuntėją ir pradinę pranešimo informaciją matome gerai. Rodoma informacija apie paskutinius 3 gautus pranešimus. Juos galima ištrinti, bet nėra galimybės į juos atsakyti“;

„More“ skiltyje yra „DND“ (netrukdyti – galima nurodyti konkretų laiką), „Alarm“, „Music“ (valdyti telefono muzikos grotuvą), „Stopwatch“, „Timer“, „Find device“ (randa telefoną), „Silent“, „Alipay“ (realiai veikia tik Kinijoje), „Band display“ (nustatyti ekrano ryškumą), „Settings“ (papildomi nustatymai).

Norint įkrauti „Mi Band 4“ apyrankę, belieka patį modulį išimti iš apyrankės ir įdėti į įkroviklį.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad pirmasis įspūdis yra puikus. Xiaomi Mi Band 4 yra pagaminta labai kokybiškai. Nuostabios kokybės, spalvotas ir didelis ekranas. Daugybė naudingų funkcijų. Patogi, graži išmanioji apyrankė. Net neabejoju, kad ji bus tokia pat populiari, kaip ir jos pirmtakė Mi Band 3.“

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

Tarptautinė ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų, kinų, vėliau su atnaujinimais bus papildomos kalbos, angliška instrukcija):

  • Gearbest - 26.79€
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • ​nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress - 30.99€,
  • 0.82€ už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.
  • Lietuvoje - apie 36€

4. Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

11.76€ | 46 % nuolaida | 4.86 balai iš 5 (140 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti ir viena populiariausių savaitės prekių. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui - smagus toks daiktas“. Itin geros kainos automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija - kaip veikia, kokie įspūdžiai išbandžius praktiškai („Alfawise AD-1806“ apžvalga)

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės.

Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto.

Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

„Kainuoja pigiau, jautrumas dar didesnis nei „Xiaomi“, turi du skirtingus režimus, o galingiausiu išpurškia labai daug muilo putų. Tiesiog neįtikėtinai daug“ („Alfawise AD-1806“ muilo dozatoriaus apžvalga, Video)

5. Vaizdo registratorius „Alfawise LS02“

90.50€ | nuolaidos kuponas GB-LS020„Alfawise LS02“ specifikacijos

Turbūt niekam ne paslaptis, kad „Xiaomi“ kompanija tapo sektinu pavyzdžiu daugeliui kitų Kinijos kompanijų ir pastarosios bando pagaminti panašių produktų į tuos, kuriuos gamina populiarioji „Xiaomi“. Tik dažniausiai mažiau žinomi gamintojai pirkėjams siūlo produktus už žemesnę kainą, bet štai, „Alfawise“ kompanija žengia visai kitu keliu ir naująjį vaizdo registratorių parduoda šiek tiek brangiau nei puikiai žinomas „Xiaomi 70mai Pro“ analogas. Kuo gi jis toks ypatingas?

Žiūrint vien į registratorius, kainų skirtumai akivaizdūs, bet kai „Alfawise LS02“ jau turi integruotą GPS, o „Xiaomi“ atveju jį reikia įsigyti papildomai, o be to, „Alfawise LS02“ vaizdo registratorius pasižymi papildomais techniniais laimėjimais, tai tada tampa aišku, kad jo kaina visai normali ir „Xiaomi 70mai Pro“ jam tikrai negali prilygti.

Tuo labiau, dėl kokybės nerimauti irgi neverta - daugelis pavyzdžių rodo, kad „Alfawise“ produktai gaminami tose pačiose gamyklose, kaip ir „Xiaomi“, tad kartais skiriasi tik gamintojo logotipas, o vidus yra identiškas. Kaip kad jau nutiko su lazeriniais atstumo matuokliais. 

Bet jei kainos skiriasi, vadinasi, „Alfawise“ sugalvojo dar geresnį vaizdo registratorių, nei kad „Xiaomi“. Turbūt jau daugelis nekantraujate, kuo gi „Alfawise LS02“ gali pasigirti prieš „Xiaomi 70mai Pro“ ir iš kur gi tas kainų skirtumas?

Pirma - superkondensatorius. Jei „Xiaomi 70mai Pro“ maitinamas iš baterijos, tai „Alfawise LS02“ turi superkondensatorių.

Paklausite, koks gi skirtumas? Iš tikrųjų skirtumų yra labai nemažai ir apie juos išsamiai rašėme štai šiame straipsnyje.

Esminis dalykas yra toks: jei registratorių naudojate kasdien po kelis kartus, reikėtų pagalvoti apie kondensatorių. Šis paprastas elektronikos komponentas yra tiesiog patikimesnis už baterijas.

Kondensatorius per savo tarnavimo laiką gali būti įkrautas/iškrautas dešimtis ar net šimtus tūkstančių kartų. Tuo tarpu baterijos po truputį silpsta beveik iš karto ir jau po kelių šimtų ciklų jos ima streikuoti.

Antra - galingas procesorius. Jei visą informaciją „Xiaomi 70mai Pro“ apdoroja „Hi3556 V100“ mikroschemų rinkinys, tai „Alfawise LS02“ darbuojasi naujasis ir galingasis „Novatek 96660“ su DDR3 2GB RAM atmintimi.

Būtent „Novatek“ kompanijos procesoriai diegiami pažangiuose vaizdo registratoriuose. Ir galingas procesorius yra labai svarbus dalykas, kadangi jis užtikrina, kad būtų greitai ir kokybiškai susidorota su dideliais kiekiais ir aukštos raiškos vaizdais.

Trečia - galinga optika ir net dvi kameros. Natūralu, kad jei „Alfawise LS02“ turi galingą procesorių, tai jis turi būti pilnai išnaudojamas ir vartotojas turi gauti papildomą naudą.

Tad „Alfawise LS02“ palaiko dvigubą lęšių sistemą; įdiegtas naujasis „Sony IMX307 STARVIS“ jutiklis, kuris užtikrina puikią vaizdo kokybę ir tamsios nakties metu; prie puikios vaizdo kokybės prisideda ir F1.8 diafragma; o vaizdo raiška siekia 1080FHD (1920 x 1080) ir apžvalgos kampas yra 150 laipsnių.

Tad praktiškai visais parametrais „Alfawise LS02“ lenkia „Xiaomi 70mai Pro“, tik pastarasis vaizdo registratorius palaiko 1944P (2592 x 1944) raišką.

Be to, „Alfawise LS02“ tuo pačiu metu ir filmuoja kas vyksta automobilio salone ir tai, kas dedasi automobilio priekyje. Tokios galimybės „Xiaomi 70mai Pro“ nesuteikia.

Ketvirta - milžiniška SD kortelės talpa. „Alfawise LS02“ palaiko dvigubai talpesnę atminties kortelę – iki 124 GB.

Penkta - geresnis ekranas. „Alfawise LS02“ turi nepalyginamai kokybiškesnį ekraną. Jei „Xiaomi 70mai Pro“ turi 2 colių įstrižainės 320 x 240 liečiamą ekraną, tai „Alfawise LS02“ turi 3 colių įstrižainės į prisilietimus reaguojantį OLED (800 x 480) ekraną.

Šešta - iš karto su GPS. „Xiaomi 70mai Pro“ galima įsigyti su GPS imtuvu arba be jo, o štai „Alfawise LS02“ jau turi integruotą kokybišką GPS modulį.

Na ir pabaigai dar keletas puikių „Alfawise LS02“ savybių, kuriomis jau gali pasigirti ir „Xiaomi 70mai Pro“:

  • „G-sensor“ (reguliuojamas smūgių jutiklis),
  • „WDR“ (baltos spalvos balanso kontrolė),
  • „WiFi“ (2,4 GHz),
  • „Loop-recording“ (nauji vaizdo įrašai įrašomi ant seniausiųjų),
  • „Motion Detection“ (reagavimas į judesį – iki 3 metrų),
  • automatinis vaizdo įrašymas,
  • naktinis matymas
  • palaikoma išmanioji programėlė.

Tad apibendrinant galima teigti, kad „Alfawise LS02“ daugeliu atveju lenkia populiarųjį „Xiaomi 70mai Pro“ ir dabar tampa aišku kodėl „Alfawise“ kompanijos produktas yra šiek tiek brangesnis už „Xiaomi“.

Tai turbūt unikalus atvejis, kai mažiau žinoma Kinijos kompanija nebando rinkai pasiūlyti pigesnio „Xiaomi“ analogo – juk būtent kone visi taip ir elgiasi.

Iš tokio „Alfawise“ sprendimo galima daryti išvadą, kad ji jau išaugo iš savo, kaip nuolat „Xiaomi“ besivejančios kompanijos vaidmens ir pagaliau yra pasirengusi rinkai pasiūlyti itin kokybiškų, unikalių savo produktų.

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

  • Gearbest - 90.50€ 
  • su anonso nuolaidos kuponu GB-LS020
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą per 8-15 darbo dienų;
  • Speciali akcija: pirmieji pirkėjai papildomai gaus dovanų 32 GB talpos atminties kortelę.
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Palyginimui: „Xiaomi 70mai Pro“ - 58.15€ + GPS modulis 14.48€, tad bendra kaina 72.63€; nemokamas siuntimas į Lietuvą

6. Namų kino sistema „Xiaomi TV Soundbar“

76.93€ | 15 % nuolaida + nuolados kuponas XIAOMIPLANET1 | „Xiaomi TV Soundbar“ specifikacijos, atsiliepimai 

Kaip įvairias standartines kolonėles pamažu keičia įvairaus tipo belaidės garso kolonėles, taip pat analogiškai standartinės namų kino sistemos vietą vis dažniau ir dažniau užleidžia „Soundbar“ tipo universalioms garso sistemoms. Labai gerą kainos ir kokybės santykį turinti „Xiaomi TV Soundbar“ sistema, paprastai kainuojanti apie 100€, dabar ženkliai atpigo. 

Naudotis „Xiaomi TV Soundbar“ yra labai paprasta, nes integruotų mygtukų pagalba galima lengvai pasirinkti kuris garso įėjimas bus naudojamas. Be to, kartais labai praverčia integruoti garso reguliavimo mygtukai. Garso kokybei neturi priekaištų net ir tada, kai garso lygis pasiekia maksimumą. (Matteo)

„Xiaomi TV Soundbar“ apžvalgos, palyginimai

Tenka pripažinti, kad „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemai alternatyvų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau čia susiduriame su įprasta problema – pastarosios mūsų šalyje kainuoja ženkliai daugiau dėl garsių bendrovių prekinių ženklų.

Čia norisi pabrėžti tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ ypatinga tampa ne tik dėl savo montavimo galimybių, kompaktiško dizaino (83 x 7,2 x 8,7 cm, 1,925 kg), bet ir dėl to, nes gali pasigirti integruotais net aštuoniais skirtingos paskirties garsiakalbiais. Patikėkite, tokį garsiakalbių kiekį turinčią kolonėlę už visiems prieinamą sunku rasti ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Palyginimui Lietuvos elektroninėse parduotuvėse panašaus „Soundbar“ tipo garso pigiausių sistemų kainos prasideda bent keliomis dešimtimis eurų brangiau, o juose esančių kolonėlių skaičius siekia 3-4. Tuo tarpu analogiškų parametrų garso sistemos kainuoja 2-3 kartus brangiau.

Šiuo atveju keturi integruoti pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai padeda atkurti itin žemus tonus. Tuo tarpu „woofer“ tipo kiti du garsiakalbiai tampa itin svarbūs atkuriant vidutinių dažnių signalus. Galiausiai aukštų dažnių atkūrimui yra naudojami du likę integruoti garsiakalbiai.

Svarbiu „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos privalumu taip pat tampa ir integruotų jungčių gausa. Kitaip sakant, negana to, kad „Xiaomi TV Soundbar“ turi optinį bei Aux tipo garso įėjimus, pastaroji garso sistema dar yra aprūpinta ir SPDIF bei „Line In“ tipo įėjimais.

Be to, atkreipkite dėmesį dar ir į tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali pasigirti integruotu Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, jog šią garso sistemą esant poreikiui galima naudoti ir kaip įprastą belaidę garso kolonėlę.

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

  • „Gearbest“76.93€
  • su nuolaidos kuponu XIAOMIPLANET1
  • Nemokamas pristatymas Priority Line būdu
  • „AliExpress“ - 74.96€
  • 29.01€ už pristatymą.
  • „TomTop“ - 113.87€
  • Siunčia nemokamai

7. Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

16.29€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBREDMI189 | 4.76 balai iš 5 (1567 vertinimai)

Dar vienas fantastiškai populiarus produktas - už rekordiškai žemą kainą parduodamos turbūt geriausios tokioje klasėje ausinės. „Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

  • Gearbest - 16.29€
  • nuolaidos kuponas GBREDMI189
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

8. Masažuoklis „Leravan Mi Home“

19€ | 33 % nuolaida | „Leravan Mi Home“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai labai kompaktiškas mobilus masažuoklis, veikiantis transkutaninio elektrostimuliavimo pagrindu. Jį galima naudoti visur - ir namie, ir darbe, ir sportuojant. Geriausia tai, kad jis yra visai nebrangus ir veiksmingas.

Šis masažuoklis yra labai mažas ir mobilus, tačiau koks galingas! Galima pasirinkti pulsavimo režimą tiesiog spaudžiant mygtuką ant įrenginio korpuso. Galima padidinti ar sumažinti intensyvumą vos keliais paspaudimais. Gražus dizainas, o medžiagos atrodo labai kokybiškai. Net pakuotė atrodė gražiai. (Marco)

Įspūdžiai apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį po vienos savaitės ir po mėnesio: kaip reikia atnaujinti elektrodus, koks poveikis šalinant skausmą bei įtampą sprande, nugaroje ar kojose, ir kuo viskas baigiasi po mėnesio intensyvaus naudojimosi („Leravan Mi Home“ apžvalga, Video)

Mūsų gyvenimo ritmas yra toks, kad dažnai pamirštame pasirūpinti savimi. O juk kartais skaudančiam kaklui, nugarai ar raumenims taip reikia paprasčiausio masažo. „Xiaomi“ siūlo tokį masažuoklį, kuris jums padės, nors pats net neturi judančių dalių.

Transkutaninis elektrostimuliavimas - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. Trumpi, nestiprūs elektros impulsai veikia po oda ir raumenyse esančius nervus.

Ši technologija, sutrumpintai vadinama TENS, yra dažnas mokslinės polemikos objektas. Ne visi specialistai sutinka, kad TENS gali numalšinti nugaros ar kaklo skausmą, kiti nemano, kad trumpi elektros impulsai apskritai gali suteikti kokį nors pagerėjimą.

Visgi, daugybė žmonių, įsigijusių paprastus TENS prietaisus, teigia, kad jiems jie labai padėjo, o ir profesionalioje medicinoje jie naudojami gimdyvių skausmui sumažinti ir net odontologijoje. Tokių pat atsiliepimų nestiga ir prie šio „Xiaomi“ masažuoklio - apžvalgose teigiama, kad dirbant sėdimą darbą ir jį uždėjus ant nugaros, jau po 15 min. pasijaučia sumažėjusi nugaros įtampa. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (1051 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras masažuoklis: suminis apžvalgų reitingas 4.67 balai iš 5
  • Transkutaninis elektrostimuliavimas (TENS) – tai medicinoje plačiai taikomas elektrostimuliacijos metodas, kuomet ant odos priklijuoti elektrodai siunčia labai silpnus elektros signalus ir taip stimuliuoja nervus.
  • TENS padeda atpalaiduoti įsitempusius raumenis, malšina skausmą ir netgi skatina endorfino išsiskyrimą.
  • „Leravan Mi Home“ yra itin kompaktiškas TENS masažuoklis, vienu metu veikiantis tik vieną sritį. Todėl jis saugus, lengvas ir paprastas naudoti.
  • „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių.
  • Rekomenduojamas masažo laikas – 15 minučių.
  • „Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą.
  • Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.
  • Keičiami elektrodai susidėvi per maždaug 50 sesijų.
  • „Leravan Mi Home“ sveria 14 gramų ir gali būti nešiojamas sportuojant.
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Leravan Mi Home“ masažuoklis
  • Vienam apžvalgininkui taip patiko „LEVARAN“ masažo įrenginys, kad įsigijo dar 3. Tiesiog vieno neužtenka, norisi, kad vienu metu darbuotųsi keli masažo įrenginiai. Juo naudojasi ne tik pats, bet ir visa šeima, nuo 2017 metų. Teigia, kad iš pradžių buvo kritiškai nusiteikęs, bet dabar „TENS“ įrenginys yra kasdien su juo.

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

„Leravan Mi Home“ TENS masažuoklis

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 19€
  • 33 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Maksimalus užsakymų skaičius iki 5 vienetų.
  • Aliexpress - 19.63€ su siuntimu į Lietuvą.

Papildomų elektrodų pora (2 vnt.)

  • Gearbest - 7.24€
  • 36 % nuolaida, 0.29€ už pristatymą į Lietuvą.
  • Aliexpress - 11.61€;
  • 1.12€ už pristatymą į Lietuvą.

9. Dviračio kompiuteris „Meilan M3 Mini“

18.10€ | 50 % nuolaida | „Meilan M3 Mini“ specifikacijos

„Meilan M3 Mini“ – tai ekonominės klasės dviračio kompiuteris su nespalvotu 1,6 colių įstrižainės ekranu, kuris geba fiksuoti važiavimo laiką ir greitį ir taip pat pateikia informaciją apie įveiktą atstumą bei esamą lygį virš jūros lygio. Be to, šis dviračio kompiuteris ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą GPS ryšio modulį.

Dviračio kompiuteris – tai gana brangus aksesuaras. Vis dėlto Kinijoje galima rasti įvairių kokybiškų alternatyvų, kurios pagal kaina yra prieinamos visiems, o siūlomas funkcionalumas ne ką nusileidžia brangesniems dviračio kompiuteriams. Bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris.

Tikriausiai labiausiai džiuginantis „Meilan M3 Mini“ aspektas įvertinus nedidelę kainą – tai gana kokybiškas 1,6 colio įstrižainės ekranas. Šiame ryškiame ekrane pateikiama informacija yra atvaizduojama naudojant gana didelius skaitmenis, todėl yra puikiai įžiūrima net ir turintiems regėjimo sutrikimų.

Šiuo atveju būtina atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris turi integruotą GPS ryšio modulį. Atitinkamai tai reiškia, kad šiuo dviračio kompiuteriu fiksuojami kelionių rezultatai yra itin tikslūs, o greitis ir atstumas fiksuojamas ne nuo rato apsisukimo, o tiesiog įvertinant dviračio judėjimą GPS palydovų atžvilgiu.

Dėka integruoto GPS ryšio modulio „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris 1,6 colio įstrižainės ryškiame ekrane gali rodyti ne tik greitį bei įveiktą atstumą, bet taip pat ir kelionės trukmę bei esamą aukštį virš jūros lygio. Be to, „Meilan M3 Mini“ taip pat turi vidinę atmintį, todėl taip pat gali atvaizduoti ir per visas keliones dviračiu įveiktą bendrą atstumą.

Būtina pabrėžti dar ir tai, jog „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuterio korpusas yra pilnai atsparus vandeniui, o tai bene geriausiai patvirtina šiam dviračio kompiuteriui suteiktas IPX6 sertifikatas. Gamintojas tvirtina, jog „Meilan M3 Mini“ be jokių problemų galima naudoti net ir lietingą dieną.

Galiausiai pagirti norisi ir kokybišką „Meilan M3 Mini“ korpusą bei gražų dizainą. Be to, šis kompiuteris yra santykinai mažas (6 x 4,4 x 3 cm) ir gana lengvas (70 g), todėl esant poreikiui bet kada lengvai tilps net ir kelnių kišenėje.

Trumpai:

  • Ekranas: 1,6 colio, nespalvotas.
  • Navigacija: GPS palaikymas.
  • Atmintis: nenurodoma.
  • Baterija: 400mAh.
  • Atsparumas vandeniui: IPX6.
  • Papildomos savybės: integruotas GPS ryšio modulis; visiems prieinama kaina.
  • Matmenys ir svoris: 6 x 4,4 x 3 cm; 70 g.

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

  • „Gearbest“18.10€
  • Dabar parduodamas su 50 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.02€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

10. Sportinio tipo Bluetooth ausinės „AWEI WT50“

13.53€ | „AWEI WT50“ specifikacijos

„AWEI WT50 yra sportinio tipo Bluetooth ausinės. Iš tikrųjų, tai iki šių ausinių aš tokios kompanijos dar nežinojau, tad iš įdomumo nusprendžiau išbandyti šį modelį. Ir tikrai nenusivyliau.

Įdomu, kad kitas apžvalgininkas apie šias ausines išsakė gana daug kritikos, tad aš nusprendžiau neskubėti ir detaliai išbandyti AWEI WT50. Jomis naudojuosi jau 2 mėnesius ir kasdien su jomis esu bent po 2 valandas. Tad štai kokie įspūdžiai.“

Apžvalgininkas viską pradeda nuo išpakavimo ir aptaria ausinių pagaminimo kokybę, dėvėjimo patogumą, garso kokybę ir kt.

Jis ištestuoja šias belaides ausines ir ypač geras dalykas, kad apžvalgininkas jomis naudojasi jau 2 mėnesius, kasdien bent po dvi valandas. Tad gali pateikti tikrai objektyvią informaciją apie šių ausinių pliusus bei minusus.

Be to, iš asmeninės patirties „AWEI WT50“ Bluetooth ausines palygina su „1More“ kompanijos ausinėmis.

Apžvalgininkas teigia, kad pakuotė atkeliauja tvarkinga, nepažeista ir jos viduje randame simpatiškai atrodančią ausinių pakuotę.

Nuskenavus ant pakuotės esantį QR kodą galima patikrinti ar tai tikrai originalios ausinės. Ant pakuotės taip pat randame surašytas technines ausinių specifikacijas.

Pakuotės viduje randame dvi papildomas poras ausinių pagalvėlių – „kurios man atrodo pagamintos labai kokybiškai, iš dviejų rūšių silikono. Atrodo žymiai kokybiškesnės, palyginus su įprastomis pagalvėlėmis“.

Dar pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba, microUSB-USB laidas ir pačios sportinio tipo, ant kaklo pakabinamos „AWEI WT50“ ausinės.

„Nors ausinės gali pasirodyti masyvokos, tačiau jos tikrai yra lengvos ir patogios dėvėti. Iš išorinės pusės yra gamintojo užrašas, o vidinėje pusėje yra žymėjimas, tad visada žinosite, kuri ausinė skirta dešinei ausiai, o kuri, kairiai.

Patys kabliukai yra labai patogūs, pagaminti iš minkšto silikono, tačiau savo formą išlaiko puikiai.

Ant pačio laido yra ausinių valdiklis ir mikrofonas. Smagiausia, kad šie mygtukai yra labai ergonomiški, malonūs liesti ir jais naudotis ypač patogu. Galima pilnai valdyti dainas ir priimti bei atmesti skambutį.

Šiame valdiklyje taip pat yra ausinių baterijų įkrovimo jungtis. Ir pačio įkrovimo metu šviečia raudonos spalvos indikatorius, o kai baterijos (dvi po 60 mAh aut. past.) yra pilnai įkrautos – indikatorius pradeda šviesti mėlynai.

Pilnai įkrautų baterijų užtenka 10 valandų, jei muzikos bus klausoma be perstojo ir esant 70-80 proc. garso lygiui.“

O kokie dėvėjimo įspūdžiai, garso kokybė ir kas dar svarbaus?

Apžvalgininkas teigia, kad dėvėti ausines yra labai patogu. Jos laikosi itin tvirtai ir nenukrenta net stipriai bėgiojant ir šokinėjant – „tai patikrinau daugybę kartų“.

„Tik per pirmąsias 3 dienas buvo kiek nepatogu, kad retkarčiais ausinių laidas prisiliesdavo prie veido. Bet gana greitai prie to pripratau ir jau po kelių dienų to net nepastebėjau. Štai, kaip ausinės atrodo ant mano galvos.“

„Ausinės turi angliškai kalbančią balso asistentę, kas yra patogu ir naudinga. Nors mikrofonas neturi triukšmo slopinimo technologijos, tad aplink pučiantį vėją, dirbtuvių ir bet kokius kitus pašalinius garsus jūsų pašnekovas girdės. Tačiau pačio mikrofono kokybė puiki, pokalbio metu viskas girdima labai gerai ir specialiai balso kelti tikrai nereikės.

Mano girdimą garsą ausinės gerai izoliuoja nuo aplinkos triukšmo. Tad viešajame transporte galiu ramiai sau klausytis muzikos.

Kalbant apie ausinių dėvėjimą, tai jos yra labai patogios. Puikiai laikosi ausyse, o jei nesiklausote muzikos arba nenaudojate jų, kaip laisvų rankų įrangos, AWEI WT50 labai patogiai laikosi pasikabinusios ant kaklo.

O kaip gi garso kokybė? AWEI WT50 garsas man iškart patiko. Palyginus su 1More ausinėmis, tai čia yra akivaizdžiai daugiau žemų tonų, garsas subalansuotas, neiškraipytas, tikrai kokybiškas.

Apskritai, AWEI WT50 ausinės dabar yra mano mėgstamiausios. Atsinešu jas į darbą ir klausausi prijungęs Bluetooth ryšiu prie muzikos grotuvo.

Mane tiesiog papirko AWEI WT50 ausinių dėvėjimo patogumas, jų graži išvaizda ir garso kokybė. Ne veltui AWEI kompanija sulaukia vis daugiau gerbėjų. Už tokią kainą AWEI WT50 yra puikus pasirinkimas. Net neverta lyginti su 1More ausinėmis.“

Kaina

Tikrinta 2019 09 01

  • Gearbest13.53€
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress - 8.76€
  • 77 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()