„Jei neturite, rekomenduoju - valo tikrai gerai“. Populiariausio langų valymo roboto „Alfawise S70“ praktinis testavimas - išbandė ant plytelių ir ant lango, palygino su senesnės kartos „S60“ („Alfawise S70“ apžvalga, Video)  ()

„Alfawise S70“ yra naujausias ir populiariausias kompanijos langų valymo robotas. Ir „Alfawise“ ypač pabrėžia, kad šis robotas yra manevringesnis, ypač greitai valo langus, plyteles ir kitus paviršius. Be to, daugeliui patinka jo dizainas. Bet ar tikrai jis toks geras? Ar jis geresnis už to pačio gamintojo, bet praėjusios kartos „S60“? Šioje apžvalgoje tai ir sužinosime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jos autorius iškart keliauja prie „Alfawise S70“ testavimo ir pirmiausiai šį langų valymo robotą išbando ant plytelėmis dengtos sienos.

Gamintojas nurodo, kad 1 m2 plotą „Alfawise S70“ išvalo per 3 minutes. Tad pažiūrėkime ar tikrai jis toks greitas.

Visos plytelėmis dengtos sienos plotas yra 6,5 m2, tad „Alfawise S70“ turėtų užtrukti 19,5 min.

„Alfawise S70“ buvo pritvirtintas sienos centre ir apžvalgininkas jį paleido darbuotis. Robotas iškart pakilo į viršų ir pradėjo judėti iš kairės į dešinę, iš dešinės į kairę, ir po truputi leistis žemyn (1:19 min.).

Beje, robotą galima valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu. Taip pat „Alfawise S70“, kaip ir visi tokio tipo robotai, turi apsauginę virvę, kurį saugo, jog robotas nenukristų ant žemės. Tai ypač svarbu, kai valoma langų lauko pusė.

Čia rasite „Alfawise S70“ technines specifikacijas ir pirkėjų atsiliepimus.

Apžvalgininkas atkreipia dėmesį, kad bevalydamas sieną, „Alfawise S70“ vienoje vietoje užstrigo.

„Bet čia užstringa bet koks langų valymo robotas. Jų smegenys tiesiog nesupranta iš kur čia dabar atsirado metalinė pakaba.

Tad aš su nuotolinio valdymo pulteliu šiek tiek pakėliau robotą, vėl jis atsidūrė tinkamoje valymo padėtyje ir toliau seku valymo laiką (1:50 min.)“.

Apžvalgininkas atkreipia dėmesį, jog praktiškai pačioje darbo pabaigoje, „Alfawise S70“ buvo trumpam sustojęs, „tačiau tai dėl mano kaltės“.

„Nebuvau tinkamai prisukęs maitinimo laido. Jis atsipalaidavo, robotas negavo elektros energijos (pradėjo naudoti turimą 650 mAh bateriją, kurį ir apsaugo nuo elektros sutrikimų – robotas laikosi prilipęs prie paviršiaus, nenukrenta, bet ir nejuda aut. past.) ir sustojo darbuotis. Vėl jį prisukau ir S70 toliau darbavosi. Tad visada atsižvelkite į smulkmenas.“

Kiek gi laiko užtruko „Alfawise S70“? Apžvalgininkas teigia, kad išvalyti 6,5 m2 plotą jam užtruko 16 minučių - „tad rezultatas yra netgi labai neblogas.“

„Ir atrodė, kad ši siena yra ganėtinai švari, bet po atlikto darbo matyti, kad roboto šluostės vis tiek purvinos. Vadinasi S70 tikrai gerai valo plyteles.“

Sekančiame teste „Alfawise S70“ yra išbandomas ant stiklo ir apžvalgininkui įdomu, kaip gi su šia užduotimi susitvarkys šis robotas bei kiek jam prireiks laiko išvalyti 1 m2 plotą (5:25 min.).

„Išvalyti 1 m2 ploto stiklą S70 užtruko 5:35 minutes ir tai yra gana keista. Ilgokai jis čia darbavosi. Panašu, kad ant didesnio ploto paviršių jis darbuojasi greičiau nei ant tokio nedidelio lango.

Bet kuriuo atveju, S70 jums sutaupė bent 5 minutes. Prilipdėte robotą prie lango ir paleidote darbuotis. Iš nešvarių roboto šluosčių ir blizgančio lango matyti, kad jis darbą atliko kokybiškai.

Jei šiuo metu turite S60, tada nėra prasmės jį keisti į naująjį S70. O jei ieškote sau visiškai naujo langų roboto, tada žiūrėkite į kainų skirtumus, kadangi šių robotų veikimo principas yra identiškas.

Vienas bendras pastebėjimas – visi tokio dizaino langų valymo robotai susiduria su ta pačia kliūtimi, jiems fiziškai yra neįmanoma išvalyti pačių langų kampų.

Tačiau bendrai, S70 dirba labai gerai. Pritvirtinote, įjungėte ir palikote darbuotis. Po kelių minučių perkėlėte ant kito lango ir vėl galite užsiimti savo veikla. Labai patogus dalykas.“

Speciali akcija

„Alfawise S70“:

  • Gearbest107,10 € su nuolaidos kuponu YISELX43676;
    • žemiausia kaina;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą Priority Line metodu.

„Alfawise S60“:

  • Gearbest154,53 €;
    • 59 % nuolaida;
    • siuntimas į Lietuvą Priority Line metodu kainuos 5,67 €.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()