[Žinios trumpai] Japonijos spjūvis Rusijai: sudegė laivas, gabenęs 570 automobilių į Vladivostoką - Japonijos gaisrininkai atsisakė gesinti gaisrą  ()

Pakeliui į Vladivostoką užsidegė laivas, kuriame buvo 570 automobilių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakeliui į Vladivostoką užsidegė laivas, kuriame buvo šimtai automobilių. Visi gabenami automobiliai buvo apdrausti: žadama atlyginti nuostolius.

Birželio 25 d. Japonijos jūroje užsidegė krovininis laivas „Angara“, kuriame buvo 570 transporto priemonių. Portalo VL.ru žiniomis, iš Japonijos į Vladivostoką plaukęs laivas, užsidegė: vienas iš triumų yra visiškai sudegęs, o kiti stipriai apgadinti, visi patirti nuostoliai dar tikslinami. Japonijos žiniasklaida savo ruožtu teigia, kad sudegė visi krovinių deniai ir gyvenamosios patalpos. Gaisro priežastis kol kas nežinoma.

Kai kuriais duomenimis, gaisras galėjo kilti dėl neatsargaus elgesio su metalo pjovimo įrankiais. Dėl to laivas užsidegė per 20-ą numatytą reisą iš Toyamos į Vladivostoką. Nuo išplaukimo vietos laivas netoli nutolo: gaisras kilo prie japonų Wajima krantų. Pirmadienį, birželio 27 d., iš „Angara“ vis dar buvo matomi kylantys dūmai. Laivą gesino „Olkhon“, priklausantis vežėjui. Japonai nepadėjo gesinti gaisro.

Visi laive buvę kroviniai yra apdrausti. Tai patvirtina vežėjas Japan Auto Lines„“ (JAL), tačiau informacija apie lėšų grąžinimo automobilių pirkėjams tvarką kol kas neatskleidžiama. Pažymima, kad visi klientai, kurių kroviniai buvo laive „Angara“, artimiausiu metu bus informuoti telefonu. Dabar krovinių priėmimas bendrovės automobilių stovėjimo aikštelėse Japonijoje, taip pat jų išsiuntimas, yra sustabdytas. VL.ru žiniomis, procesai bus atnaujinti mažiausiai po dviejų savaičių.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()