[Žinios trumpai] Medvedevas: Lietuvos „įstojimas“ į NATO yra nesąmonė, „tai Rusijos dalis, kurią laikinai kontroliuoja užsienis“  (7)

Pirmasis Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas, eksprezidentas Dmitrijus Medvedevas Lietuvos „įstojimą“ į NATO laiko nesąmone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot jo, Maskva gali imti laikyti Baltijos šalį maištingu regionu, istoriškai visada buvusiu Rusijos dalimi, tačiau laikinai kontroliuojamu užsienio.

Medvedevas savo „Telegram“ kanale rašė, kad tokias teritorijas bet kokiose užsienio organizacijose be Rusijos Federacijos sutikimo laiko absurdu.

NATO yra tarsi aljansas, priimantis Lietuvos teritoriją, tačiau Medvedevas teigia, kad šalies teritorija visada priklausė ir turi priklausyti Rusijai.

Su Lietuva situacija tokia, kad NATO yra tarsi aljansas, priimantis į savo gretas Novgorodo sritį. Kalbant kaimo kalba, ateina kaimynas, iš toli, iš anapus upės, ir sako: klausyk, čia be tavo žinios priėmiau tavo vištidę į savo teritoriją, vištos sutiko. Koks gali būti atsakymas į tokius teiginius, galima puikiai įsivaizduoti, ypač Vakarų karo kurstytojams. Mes to nepradėjome, bet pabaigsime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(138)
(-122)

Komentarai (7)