[Žinios trumpai] „Operatyvinė pauzė” tik blefas? Darosi keisti įvykiai Donbase (Video)  ()

RF ginkluotosios pajėgos toliau bando judėti į priekį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-09 [Žinios trumpai] „Operatyvinė pauzė” tik blefas? Darosi keisti įvykiai Donbase (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai tęsia apšaudymus Luhansko srityje ir stengiasi judėti į priekį, tačiau RF ginkluotosioms pajėgoms greitai taps sunku išlaikyti tokį patį intensyvumą fronte, mano Luhansko OVA vadovas.

Luhansko srities karinės administracijos vadovas Sergejus Gaidai sakė, kad Rusijos pareiškimas apie „operatyvinę pauzę“ neatitinka tikrosios padėties. Rusija ir toliau siunčia į frontą savo kariuomenės dalinius. Pareigūnas apie tai kalbėjo Ukrainos televizijos kanalų teletono eteryje.

Anot jo, Kremliaus pareiškimai apie „operatyvinę pauzę“ Donbase buvo padaryti po to, kai Ukrainos kariškiai pradėjo naikinti Rusijos ginkluotųjų pajėgų amunicijos sandėlius okupuotose teritorijose. Po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgių buvo sutrikdyta okupantų ginklų tiekimo grandinė.

 

„Galiu pasakyti, kad šis pareiškimas dėl „operatyvinės pauzės“ buvo padarytas būtent po to, kai mūsų kariškiai savaitę niokojo sandėlius su amunicija“, – sakė jis.

Sergejus Gaidai sakė, kad ir dabar Rusijos kariai apšaudo Luhansko sritį ir bando judėti į priekį. Tačiau jis pažymėjo, kad artimiausiu metu RF ginkluotosioms pajėgoms bus sunku išlaikyti tokį patį intensyvumą fronte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(1)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: