[Žinios trumpai] Reikalo imasi FSB, situacija peržengė bet kokias normas: prasidėjo Krymo karinių komisarų „medžioklė”  ()

Rusijos kariuomenės registracijos ir verbavimo tarnybų vadovai kaltinami piktnaudžiavimu tarnyba ir kyšių ėmimu. Pasirodo, Krymo gyventojai noriai išsiperka teisę netarnauti Rusijos pajėgose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 7 d. Krymo FSB departamentas paskelbė apie baudžiamosios bylos iškėlimą Krymo kariniam komisarui Jurijui Lymarui pagal straipsnius dėl piktnaudžiavimo valdžia ir kyšio ėmimo. Rusijos saugumo pajėgos pranešė, kad Lymaras už kyšius atleido Krymo gyventojus nuo šaukimo į karinę tarnybą, duodamas savo pavaldiniams atitinkamus įsakymus. Dabar sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės  skyrimo.

Taip pat pranešama, kad baudžiamosios bylos buvo iškeltos karo komisarui Džankojui, Belogorsko karinio komisariato karo prievolės skyriaus viršininkui, ir Simferopolio karinio komisariato karo prievolės skyriaus viršininkui.

Ukrainos prezidento atstovybė Krymo Autonominėje Respublikoje neseniai paskelbė, kad greičiausiai okupuotame pusiasalyje pradedama ruoštis mobilizacijos paskelbimui, siekiant papildyti prieš Ukrainą kovojančius Rusijos karių gretas. Vietiniai gyventojai tam priešinasi, nes žino, kad Rusijos pajėgos yra prastai aprūpintos - būtent per Krymą keliavo tie anktikvariniai tankai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(54)
(2)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: