[Žinios trumpai] Kraupus radinys – Černihivo srityje iš upės buvo ištraukti du rusų tankai su okupantų kūnais: vieni jų pragulėjo 4 mėn. (Foto)  (1)

Viename iš tankų buvo rasti du žuvę rusų kariai, vairuotojo vieta buvo tuščia, o kitame visi įgulos nariai buvo vietoje – viduje buvo trys žuvę rusų kariai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Černihivo srities Menos bendruomenės teritorijoje iš upės buvo ištraukti du rusų tankai T-72 ir penki rusų įsibrovėliai, kurie kartu su technika nuskendo. Apie tai feisbuke (kur galima rasti daugiau nuotraukų) pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

 

Liudininkų teigimu, pirmasis tankas T-72 nuskendo pačioje Rusijos invazijos pradžioje – vasario pabaigoje. Jis buvo ištrauktas specialia įranga ir prieš tai paruošus upės krantą. Tankų apžiūros metu viduje buvo rasti dviejų rusų karių kūnai, vairuotojo sėdynė buvo tuščia. Tankas nuskendo aukštyn kojomis, todėl buvę bokštelyje kariai buvo pasmerkti mirčiai.

Dar vienas tankas buvo išvežtas liepos 6 d., o šį kartą visi įgulos nariai buvo vietoje – viduje buvo rasti trys žuvę rusų kariai. Šiame tanke buvo apgadintas ginklas: perpus trumpesnis. Ekspertų teigimu, taip atsitiko dėl to, kad T-72 šaudė jau būdamas po vandeniu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai (1)