[Žinios trumpai] „Mes patys čia pasmaugsime vienas kitą“: Arestovičius nusivylęs didžiuliu skandalu, kurį sukėlė kariškiai (Video)  (3)

Prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius sukritikavo ukrainiečius. Visų pirma jis atkreipė dėmesį į visuomenės reakciją į žinią apie tai, kad norint išvykti už regiono ribų reikia gauti karinės įskaitos tarnybų pažymas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-09 [Žinios trumpai] „Mes patys čia pasmaugsime vienas kitą“: Arestovičius nusivylęs didžiuliu skandalu, kurį sukėlė kariškiai (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Arestovičius pavadino ukrainiečius išdavystės paieškos čempionais.

Jis tai parašė socialiniame tinkle ir pasakė interviu, kurio ištrauką paskelbė savo paskyroje.

„Ukrainiečiai, žinoma, čempionai išdavystės paieškose. Tačiau laikas priprasti prie informacinių atakų. Mes kariaujame jau penkis mėnesius. Informacijos fronte – metų metus, bet po menkiausios užuominos mes pasimetame. Vienas pranešimas apie tai, kad norint išvykti už regiono ribų reikia gauti karinės įskaitos tarnybos pažymą, o karinė vadovybė yra išdavikai ir ekonomikos griovėjai“, – sakė patarėjas.

„130 dienų jie meldėsi generaliniam štabui, padarė kariuomenę šventaisiais, bet tik tai, kas asmeniškai liečia – viskas, niekšai, niekšai ir pan. Šį karą galime laimėti tik dėl visuomenės pasitikėjimo. Ir jeigu mes 130 dienų pasitikėjome žmonėmis, o paskui dėl vienos nelemtos frazės, kuri nebuvo verta nė velnio ir nuo pat pradžių buvo aišku, kad karas bus atšauktas, mes pasiduodame ir pradedame nekęsti ir kaltinti – rusams nereikia mūsų pulti su 85 tūkst. karių, o tiesiog žengti du žingsnius į šoną ir mes čia vieni kitus patys uždusinsime“, – sakė Arestovičius.

 

Jis patikino, kad visa Ukrainos karinė ir politinė vadovybė dabar dieną ir naktį dirba dėl pergalės.

„Visi informaciniai išpuoliai apie puolimą iš Baltarusijos, HIMARS pardavimą, „Caesar“ užgrobimą, Rusijos kariuomenės papildymą 80 000 karių yra ne kas kita, kaip priežastys panikai, kurias rusų šaltiniai meta, o mūsiškiai džiugiai perima. Nepasiduokite, tikėkite Ukrainos pajėgomis, konsultuokitės su oficialiais šaltiniais“, – ragino prezidento patarėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(150)
(4)
(146)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: