[Žinios trumpai] Maskvą šokiravo atsakymas kur slėptis, jei Kremliaus idiotai sukels branduolinį karą  (1)

Maskvos vyriausybė atsisakė pateikti slėptuvių, skirtų apsisaugoti nuo branduolinio smūgio, adresus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Branduolinė grėsmė Vakarų šalims, kurią taip mėgsta Rusijos propagandistai, išprovokuoja riziką sulaukti tikėtino atsako Maskvoje. Šiuo atžvilgiu Maskvos miesto Dūmos deputatas Jevgenijus Stupinas paprašė informacijos apie kai kuriuose Rusijos sostinės rajonuose esančias bombų slėptuves, kurios galėtų apsaugoti gyventojus branduolinės grėsmės atveju.

Pareigūnas gavo atsakymą, patvirtinantį, kad šiose teritorijose yra civilinės gynybos apsaugos statiniai, tačiau konkretūs objektų adresai yra valstybės paslaptis. J.  Stupinas šią informaciją ir dokumentų nuotrauką paskelbė savo „Telegram“ kanale.

Tendencija gali būti laikomas noras paslaptyje laikyti slėptuvių nuo bombų vietą. Dar prieš Rusijos invaziją į Ukrainą Rusijos žiniasklaida skelbė medžiagą, kurioje informavo piliečius apie elgesio taisykles bombardavimo ar branduolinės grėsmės atveju. Visų pirma buvo kalbama, kad būtina iš anksto sužinoti slėptuvių adresus, tam reikėtų asmeniškai kreiptis į vietinius civilinės gynybos mokymo ir konsultavimo centrus. Panašu, kad klausimas, kiek laiko žmogus turėtų praleisti, kad gautų tokią informaciją, Rusijos vadovybės niekam nerūpi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(45)
(1)
(44)

Komentarai (1)