Paniška Putino ligų baimė darosi nebevaldoma: Kremlius kontroliuoja oro kondicionavimą aplink Putiną, kad jis išvengtų ligų  ()

Remiantis nauja ataskaita, Kremlius kontroliuoja oro kondicionavimą aplink Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, kad jis neperšaltų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaraisiais mėnesiais dėl Putino sveikatos kilo klausimų, ypač nuo tada, kai vasario pabaigoje jis pradėjo invaziją į Ukrainą. Pasklido gandai, kad prezidentas susiduria su daugybe sąlygų, nors Kremlius paneigė bet kokius pranešimus, kad jis serga.

Tačiau Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas žurnalistams sakė, kad Kremlius kontroliuoja oro kondicionierių aplink jų prezidentą, kad jis nesusirgtų esant aukštai temperatūrai Maskvoje, teigiama naujoje valstybės kontroliuojamos „Russia Today“ ataskaitoje.

„Mes atidžiau reguliuojame oro kondicionierius patalpose ir vengiame skersvėjų“, – sakė Peskovas, praneša RT.

Šios pastabos buvo paskelbtos praėjus vos kelioms dienoms po to, kai iškilo naujausi klausimai apie Putino sveikatą po to, kai per susitikimą su Irano vyriausybės pareigūnais buvo pastebėtas jo kosėjimas, nors Putinas siekė sumenkinti kosulį, sakydamas, kad kosulys kilo sėdint prie oro kondicionieriaus, kad išvengtų didelio karščio Irano sostinėje, praneša RT.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()