[Žinios trumpai] Putino gydytojai vidury nakties skubiai puolė prie jo lovos – kas nutiko jo sveikatai?  (1)

Nuo tada, kai Rusija vasarį įsiveržė į Ukrainą, buvo spėliojama, kad Vladimiras Putinas serga mirtinu vėžiu arba Parkinsono liga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad dvi gydytojų komandos atskubėjo į Vladimiro Putino prezidentinius kambarius po to, kai Rusijos lyderis anksti šeštadienį pasiskundė „stipriu pykinimu“.

Remdamasis Rusijos „Telegram“ kanalu „General SVR“, „The Independent“ pranešė, kad Putinui reikia „skubios medicininės pagalbos“, todėl jo paramedikų komanda buvo priversta kviesti papildomų gydytojų. Greitoji medicinos pagalba truko apie tris valandas, po to Kremliaus lyderio būklė pagerėjo ir gydytojai paliko jo patalpas.

„Naktį iš penktadienio, liepos 22 d., į šeštadienį, liepos 23 d., Putinui prireikė skubios medicininės pagalbos“, – teigė kanalas ir pridūrė: „Apie 1 val. nakties jo rezidencijoje budėję medicinos darbuotojai buvo iškviesti pas prezidentą“.

„Putinas skundėsi stipriu pykinimu. Po dvidešimties minučių buvo iškviesta papildoma gydytojų komanda su prezidentą gydančiais gydytojais. Yra žinoma, kad gydytojai suteikė pagalbą ir tris valandas buvo šalia Putino, o pagerėjus prezidento būklei, išėjo iš jo kambario“, – tvirtino kanalas.

 

Nuo tada kai Rusija vasarį įsiveržė į Ukrainą, buvo spėliojama, kad Putinas serga mirtinu vėžiu arba Parkinsono liga. Keletas viešų pasirodymų ir oficialių susitikimų prieš kelis mėnesius netgi parodė, kad Rusijos lyderis dreba ir netvirtai stovi ant kojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(7)
(38)

Komentarai (1)