„Šitie vadinami sąjungininkai mums spjovė į veidą“: propaganda įsiutusi - Tadžikistanas ir Uzbekistanas gali suteikti Ukrainai dar neregėto dydžio pagalbą (Video)  ()

Apie šimtą sovietų lėktuvų ir sraigtasparnių, skirtų Afganistanui, gali būti išsiųsti Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda piktinasi: Tadžikistanas ir Uzbekistanas, kuriuos Kremlius laiko savo sąjunininkais, gali perduoti kovinius lėktuvus Kyjivui. Kalbama apie 100 orlaivių ir sraigtasparnių. Tokias naujienas per Rusijos žiniasklaidą skleidžia propagandistas,vadinamasis Artimųjų Rytų ir Vidurinės Azijos šalių problemų „ekspertas“ Semionas Bagdasarovas.

Video publikuoja „Ukraina 365“ „YouTube“ kanale:

Istorija labai paini ir dar oficialiai nepatvirtinta. Bagdasarovo teigimu, Ukraina gali gauti apie 100 kovinių lėktuvų, kuriuos JAV anksčiau pirko Afganistanui ir sugebėjo evakuoti juos į Vidurinės Azijos šalis, valdžią šalyje užgrobus Talibano teroristams.

Tuo propagandistas itin piktinasi:

„Pasirodo, šios su Afganistanu besiribojančios valstybės, šią įrangą – kovinius lėktuvus ir sraigtasparnius – nori atiduoti amerikiečiams. Akivaizdu, kad galutinis šio pristatymo tikslas yra Ukraina“, – sakė sunerimęs Bagdasarovas.

Kartu jis  pripažino, kad lėktuvus įsigijo JAV, o tai reiškia, kad Vašingtonas gali pats nuspręsti, ką daryti su savo nuosavybe.

Kremliaus propagandistas pabrėžė, kad Ukrainoje kariaujantiems Rusijos okupaciniams kariams būtų labai nesaldu, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos gautų šiuos lėktuvus.

 

„Tai 100 sraigtasparnių ir lėktuvų! Ar įsivaizduojate, jei dabar, mūsų „specialiosios operacijos“ zonoje Ukrainoje, atsiras kelios dešimtys sraigtasparnių ir kelios dešimtys atakos lėktuvų?", - skundėsi Bagdasarovas.

Jis pažymėjo, kad amerikiečių aviacija, greičiausiai, yra puikios būklės, ir tinkamai pasirengusi atlikti kovines užduotis.

Bagdasarovas piktinosi, kad, tariamai, sąjungininkės šalys – Tadžikistanas ir Uzbekistanas – ne tik nepalaiko Rusijos karo prieš Ukrainą, bet ir prisideda prie Ukrainos kariuomenės stiprinimo.

„Šie vadinamieji sąjungininkai mums praktiškai spjovė į veidus“, – sakė propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(306)
(1)
(305)

Komentarai ()