[Žinios trumpai] Super galingas sprogimas Melitopolyje - išlėkė į orą dar vienas karinis objektas, garsas buvo girdimas visame mieste  ()

Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas praneša apie galingą sprogimą Melitopolio miesto centre.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Melitopolyje (Zaporižios sritis), rugpjūčio 17 d. apie 11 val. miesto centre, nugriaudėjo galingas sprogimas. Tai pranešė naujienų agentūros, remiantis Melitopolio mero Ivano Fiodorovo pareiškimu.

Savo „Telegram“ kanale Fiodorovas pranešė apie miesto centre įvykusį sprogimą. Anot jo, čia yra viena iš Rusijos okupacinės kariuomenės būstinių. Pareigūnas sprogimo detales pažadėjo pateikti, išsiaiškinęs visas įvykio aplinkybes.

Vietinis leidinys „RIA-Melitopol“ savo „Telegram“ kanale pažymi, kad sprogimas buvo labai stiprus ir girdimas įvairiose miesto vietose.

Anot laikraščio, po „Vieningosios Rusijos“ pastato sprogdinimų, propagandisto Olego Šostako sužeidimo, įsibrovėliai mieste sustiprino apsaugą. Mieste budi kariai su automatais, visi automobiliai tikrinami, vyrai priverčiami nusirengti, tikrinama ar nėra tatuiruočių.

 

Melitopolis yra 108 km į pietus nuo Zaporižios ir 200 km nuo Chersono. Miestas yra strategiškai svarbus, nes okupantai per miestą ir jo apylinkes einančiais keliais ir geležinkeliais, iš okupuoto Krymo, į šiaurę gabena ginklus ir įrangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: