[Žinios trumpai] Artėja grandiozinis „Stalingrado mūšis“: Ždanovas kalbėjo apie Rusijos karinės vadovybės planus  ()

Olegas Ždanovas paskelbė apie karinius įvykius Chersono srityje, taip pat atsakė į klausimą, ar bus dar vienas „geros valios gestas“ iš Rusijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėjantis „Stalingrado mūšis“: O. Ždanovas kalbėjo apie Rusijos karinės vadovybės planus. Karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Olegas Ždanovas davė interviu Vadimui Gerasimovičiui „YouTube“ kanale „Politeka Online“, kuriame išsakė savo nuomonę apie artėjantį mūšį dėl Chersono.

Pokalbio metu vedėjas pažymėjo, kad artėja diena, kai Rusijos vadovybė bus priversta paskelbti dar vieną „geros valios gestą“. Tačiau analitikas su šiuo teiginiu nesutiko, pažymėdamas, kad Rusijos Federacijos karinė vadovybė vargu ar žengs tokį žingsnį, nes jų politinė padėtis to tiesiog neleidžia. Anot O. Ždanovo, Rusijos generolai, priešingai, stengsis išlaikyti kariuomenę dešiniajame krante, kol galės.  

„Čia netgi galima padaryti analogiją su Stalingradu, kai žmonės buvo siunčiami tiesiog su šaulių ginklais ir šautuvais, kad kompensuotų nuostolius. Neįmanoma gabenti įrangos, bet jie vežė žmones. Toks variantas yra visiškai įmanomas“, – sakė karo ekspertas.

 

O. Ždanovas taip pat pabrėžė, kad geros valios gestas ir atitinkamai Chersono žlugimas Rusijos Federacijai reiškia netektį. Po to Rusijos įvaizdžio praradimai jau bus daug didesni nei kariniai ir politiniai, todėl V. Putinas jokiu būdu negali sau leisti daryti  Chersono regione „geros valios gesto“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: