Rusijos generolai panikoje, vienbalsiai nori nutraukti karą - skelbia, kad rizika didžiulė  ()

Kremliuje ir Rusijos generaliniuose štabuose pastebimas „augantis nerimas“, nujaučiamas pralaimėjimas kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos generaliniame štabe, po beveik pusmetį trukusio karo prieš Ukrainą, susiformavo aiškus sutarimas dėl būtinybės nutraukti karo veiksmus.

Apie tai „YouTube“ kanalo „Chodorkovsky LIVE“ eteryje kalbėjo rusų publicistas ir istorijos mokslų daktaras Valerijus Solovėjus.

Jis pranešė apie „augantį nerimą“ Kremliuje ir Rusijos generaliniuose štabuose.

„Generaliniame štabe yra sutarimas, kad turime sustoti. Ir ne tik sustoti, bet ir turime daryti „geros valios gestus“ Chersono regiono ir Zaporožios atžvilgiu, galime ir turime tai daryti, kad susikoncentruotume kitose svarbesnėse srityse“, – sakė Solovėjus.

Anot jo, Rusijos generolai geriausia šios dienos strategija laiko – frontuose pereiti prie gynybinio režimo, išsaugant okupuotas teritorijas ir lygiagrečiai pradėti taikos derybas su Kyjivu.

„Jie mano, kad rizika yra per didelė, kad rizika nuolat auga. Yra karinio pralaimėjimo pavojus", – sakė politikos apžvalgininkas.

 

Anot jo, Kremlius į šią nuomonę nereaguoja dėl Kremliuje esančios įtakingos „vanagų“ grupės, pasisakančios už karo tęsimą.

„Yra nedidelė, bet įtakinga „vanagų“ ​​grupė, kuri laikosi kitokio požiūrio... „Vanagai“ yra keli. Tarp jų įtakingiausi yra Jurijus Kovalčiukas ir Nikolajus Patruševas “, - pareiškė Solovėjus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(6)
(135)

Komentarai ()