[Žinios trumpai] „Ginklų forumas parodė, kad Putinas yra visiškos beprotybės būsenoje“  ()

Diktatorius suvokia situaciją, bet vis tiek neigia ją beprotiškomis frazėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas V. Putinas, kuris pareiškė, kad jo šalies ginklai neva „dešimtmečiais lenkia savo analogus užsienyje“, daro gėdą tokiais savo pareiškimais. Diktatorius yra visiškai išprotėjęs, bet suvokia situaciją, kurioje atsidūrė.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo rusų publicistas ir politikas Andrejus Piontkovskis.

Rugpjūčio 15 d. diktatorius kalbėjo Maskvos srityje atidarant forumą „Army-2022“. Ten jis vėl padarė daug absurdiškų pareiškimų, tarp kurių buvo bandymai girti savo ginklus. V. Putinas sakė, kad Rusijos Federacija galėtų aprūpinti net kitas šalis šiais „geresniais“ ginklais. Atsižvelgiant į nemažus šalies agresorės nuostolius Ukrainoje ir daugybę okupantų pralaimėjimų, tokie pareiškimai atrodo juokingai.

„Tai rodo, kad jis jau yra visiško pamišimo būsenoje. Matyt, jis suvokia, kokiame mėšle atsidūrė, ir pateisina jį visiškai beprotiškomis frazėmis“, – diktatoriaus pareiškimą komentavo A. Piontkovskis.

 

Anot publicisto, V. Putinas iki tokio lygio dar niekada nebuvo nusileidęs. Visai neseniai jis bepiločių orlaivių prašė Turkijos ir Irano, o dabar giriasi savo šalies ginklais. Negana to, jis ne tik stengiasi visus įtikinti savo „nenugalimumu“, bet ir siūlo pagalbą Afrikos šalims. Tai rodo, kad V. Putinas yra puolęs į neviltį. Jis nebežino kaip meluoti. Visų pirma, jis meluoja pats sau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(92)
(0)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: