[Žinios trumpai] Skelbiama, kad oligarchai ir specialiosios tarnybos jau pradėjo slaptas derybas su Vakarais, viskas vyksta Putinui už nugaros  ()

Pasak politikos stratego Michailo Šeitelmano, Rusijos oligarchijos atstovai ir Rusijos specialiųjų tarnybų aukšto rango pareigūnai pradėjo derybas su Vakarais, po kurių Kremliuje galimas „rūmų perversmas".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingos Kremliaus grupės derasi su Vakarais, o Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas viešai kalba apie „specialios Ukrainos demilitarizavimo ir denacifikavimo operacijos" eigą ir tikslus. Apie tai „Apostrophe“ pasakojo politikos strategas Michailas Šeitelmanas.

Analizuodamas dabartinę situaciją Rusijos Federacijoje, A. Šeitelmanas pastebėjo, kad kol Ukraina kariauja išlikimo karą, V. Putino aplinkai šis karas yra finansų ir galimybės „gražiai gyventi" Vakaruose reikalas. Todėl tarp Rusijos oligarchijos ir Rusijos Federacijos specialiųjų tarnybų yra žmonių, kurie jau derasi dėl karo pabaigos.

„JAV nesako visko apie diplomatinį ir žvalgybos frontą. Yra grupė oligarchų, kurie derasi, ir yra grupė FSB pareigūnų, kurie taip pat veda tokias derybas", – pabrėžė A. Šeitelmanas.

Eksperto teigimu, be FSB direktoriaus Nikolajaus Patruševo ir kai kurių V. Putinui labai artimų žmonių, jie net negali pasiūlyti jokių užuominų, kaip pakeisti karo Ukrainoje eigą. Tačiau pats N. Patruševas, matydamas derybas už Kremliaus nugaros, vargu ar vėliau atvyks pas V. Putiną su kažkokiais susitarimais, po kurių greičiausiai įvyks „rūmų perversmas".

 

„Atvirkščiai, turėdamas rezultatus, jis (N. Patruševas) pasakys V. Putinui: labai ačiū, štai tavo išmoka ir laikas tau išeiti į pensiją. Tai yra, kai bus susitarimai, bus kažkoks rūmų perversmas, nes akivaizdu, kad neįmanoma įtikinti V. Putiną ką nors pakeisti", – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: