[Žinios trumpai] Rusijoje gali įvykti Šiaurės Korėjos scenarijus - tai būtų baisiausias dalykas Ukrainai ir Europai (Video)  ()

„Nė vienas iš jų nėra pasirengęs sėsti į Hagos teisiamųjų suolą. Jie visais įmanomais būdais sieks, kad karas tęstųsi“, - karo eksperto nuomonė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip būtų galima paaiškinti raketų atakas Charkivui ir Kryvyj Rihui - jas laikyti terorizmu, ar karinio plano dalimi? Tokį klausimą karo ekspertui Piotrui Černikui uždavė ICTV laidos „Faktai“ vedėjas. 

Černikas į šį klausimą atsakė trumpai ir nedviprasmiškai, patvirtindamas, kad tai terorizmas. Po to jis perspėjo ukrainiečius apie galimą naujo karo etapo pavojų, paaiškindamas, ką turi galvoje.

Černiko interviu laidai „ICTV Facts“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale:

„Kodėl aš tvirtinu, kad įžengiame į labai rimtą fazę? Nes šie nusikaltėliai supranta, ką padarė. Nė vienas iš jų nėra pasirengęs sėsti į Hagos teisiamųjų suolą. Jie visais įmanomais būdais sieks, kad karas tęstusi", – savo nuomonę išsakė Černikas.

 

Tuomet karo ekspertas įvardijo blogiausią galimą scenarijų Ukrainai, pagal kurį įvykiai Rusijoje gali vystytis toliau:

„Mano nuomone, sunkiausia mūsų problema, kuri gali nutikti, yra Šiaurės Korėjos scenarijus: virš Rusijos nusileis „geležinė uždanga“ ir dabartinis režimas ten gyvuos dar kelis dešimtmečius, nepaisant to, kad gyventojai valgys žolę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(4)
(53)

Komentarai ()