[Žinios trumpai] „Tai gąsdina Putiną“ – teisėjai pradėjo bėgti iš Rusijos, duoda šokiruojančius parodymus (Video)  ()

Haga laukia Putino: įsitinęs Rusijos opozicijos lyderis, verslininkas, žmogaus teisių aktyvistas Vladimiras Osečkinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos lyderis, verslininkas, žmogaus teisių aktyvistas, projekto Gulagu.net įkūrėjas Vladimiras Osečkinas įsitikinęs, kad Haga laukia Putino, nes jis padarė nemažai nusikaltimų prieš žmoniją ir žmogiškumą. Be to, ekspertas mano, kad žmonės iš Rusijos Federacijos valdžios struktūros pašalins Rusijos diktatorių.

„Teisėjai bėga iš Rusijos, prašo politinio prieglobsčio ir liudija, kad Rusijoje teismai yra ne teismai, o tik padirbiniai ir imitacijos, todėl manau, kad Rusijoje, pačioje sistemoje, prasidėjo negrįžtami pokyčiai ir tai gąsdina Putiną“, – sakė Osečkinas interviu su Nataša Vlaščenka, kurį galima pažiūrėti „Vlast & Vlashchenko“ „YouTube“ kanale.

Pokalbio metu žmogaus teisių aktyvistas pažymėjo, kad Putinas, kad ir ką sakytume, 20 metų buvo Rusijos galios bloko stabilumo ir gerovės garantas. Jis padėjo šios visuomenės dalies atstovams uždirbti didžiulius pinigus, sukūrė galimybę diplomatiškais būdais keliauti į Prancūziją ir apsipirkti Eliziejaus laukuose, o FSB pareigūnų ir teisėjų vaikams pasivažinėti amerikietiškais saka Krymaskalneliais Disneilende.

„Tačiau dabar, saugumo sistemos garanto požiūriu, jis tapo visišku nuliu. Pasauliniu parijumi. Vakaruose jis neturi rimtų ryšių. Jis apraizgė šalį gigantiškomis tarptautinėmis sankcijomis ir padarė gėdą rusų kariuomenei, paverčiant ją okupantu ir agresoriumi, todėl, žinoma, čia tikimąsi ne kažkokios sąlyginai liberalios opozicijos, kuri išeis su baltais kaspinais ir viskas pasikeis. Jis tapo nereikalingu pačiai sistemai. Tiesiog matematinis skaičiavimas. Saugumo pajėgoms ir ypač teismų sistemoje esantiems žmonėms reikia naujo lyderio, kuris sugrąžintų jiems garantijas, kad jie galėtų naudotis „iPhone“ civilizacijos privalumais, keliauti, pirkti modernius automobilius ir jie patys Putiną pakeis“, – prognozavo Ošečkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(2)
(176)

Komentarai ()