[Žinios trumpai] Vakarų Rusijoje į daugiabutį rėžėsi naikintuvas Su-34 – liudininkai skelbia video iš katastrofos vietos (Video, PAPILDYTA)  ()

Pasak gyventojų ir vietos žiniasklaidos, karinis lėktuvas rėžėsi į daugiabutį Jeisko mieste Vakarų Rusijoje ir sukėlė didžiulį gaisrą. Abu pilotai iš lėktuvo katapultavosi prieš susidūrimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Incidentas įvyko ankstyvą pirmadienio vakarą, kai lėktuvas, naikintuvas Su-34, rėžėsi į daugiabutį Jeisko mieste, Azovo jūros pakrantėje, netoli Ukrainos.

Po smūgio buvo matomas didelis ugnies kamuolys, kuris sukėlė gaisrą 9 aukštų pastate. Vietos pareigūnas sakė, kad gaisrai apėmė kelis aukštus ir sunaikino nežinomą skaičių butų.

„Greitosios pagalbos automobiliai ir ugniagesiai atvyksta iš viso miesto, sraigtasparniai yra rajone“, – valstybinei naujienų agentūrai TASS sakė vienas gyventojas.

Išsamios informacijos apie galimas aukas kol kas nėra.

Naujienų agentūra RIA pranešė, kad lėktuvas buvo Su-34 ir sudužo per mokomąjį skrydį. TASS nurodė, kad avariją sukėlė variklio gaisras.

Rusijos Federacijos nepaprastųjų situacijų ministerija teigia, kad nukritus Su-34 žuvo 2 žmonės, dar 15 buvo paguldyti į ligoninę.

Kubanės nepaprastųjų situacijų ministerija patikslino, kad sudužus lėktuvui, sugriuvo nuo devinto iki penkto namo aukštai. Vienas iš apgadinto namo gyventojų pasakojo, kad žmonės, norėdami pabėgti nuo gaisro, iššoko iš balkonų. Anot jo, dega keli įėjimai.
 

PAPILDYTA 2022 10 18

 

 

Po kelių valandų patikrinus apdegusias pastato nuolaužas pareigūnai pranešė, kad žuvo 13 gyventojų, tarp jų trys vaikai. Dar 19 dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę. Pasak regiono vicegubernatorės Annos Menkovos, trys žmonės žuvo, kai iššoko iš viršutinių pastato aukštų, beviltiškai bandydami pabėgti nuo liepsnų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(1)
(84)

Komentarai ()