Pasaulį ištiko šokas – likus vos 2 dienoms iki futbolo čempionato Kataras vienašališkai priėmė pritrenkiantį draudimą (Video)  (2)

FIFA paskelbė, kad Kataro pasaulio futbolo čempionato stadionuose nebebus parduodamas alkoholis futbolo gerbėjams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-19 Pasaulį ištiko šokas – likus vos 2 dienoms iki futbolo čempionato Kataras vienašališkai priėmė pritrenkiantį draudimą (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši žinia pasirodė kaip staigus posūkis, nes alkoholiniai gėrimai buvo patiekiami arenose. Dabar tai buvo panaikinta likus vos dviem dienoms iki turnyro pradžios sekmadienį.

Ši žinia buvo patvirtinta FIFA pranešime:

„Po diskusijų tarp priimančiosios šalies valdžios institucijų ir FIFA buvo priimtas sprendimas alkoholinių gėrimų pardavimą sutelkti į FIFA gerbėjų festivalį, kitas sirgalių vietas ir licencijuotas vietas, pašalinant alaus pardavimo vietas iš Kataro 2022 m. Pasaulio taurės stadiono perimetrų. „Bud Zero“ pardavimams tai neturi jokios įtakos, nes jį bus galima įsigyti visuose Kataro pasaulio taurės stadionuose“.

Šis žingsnis taip pat yra didelis smūgis Pasaulio taurės alaus rėmėjui „Budweiser“, kuri buvo vienintelė įmonė, kuriai buvo leista parduoti alkoholinį alų stadionų perimetre.

Reaguodama į Kataro sprendimą, „Budweiser“ oficiali „Twitter“ paskyra paskelbė: „Na, tai nejauku...“. „Twitter“ įrašas vėliau buvo ištrintas.

 

Alkoholio tema buvo karšta tema nuo tada, kai 2010 m. Katarui buvo suteiktos Pasaulio čempionato rengimo teisės.

 

Katare galima įsigyti alkoholio, tačiau pardavimas griežtai kontroliuojamas.

Alus už 22 000 dolerių

Paprasti sirgaliai, dalyvaujantys pasaulio futbolo čempionate Katare, negalės gerti alkoholio, nebent nusipirks „Corporate Hospitality“ bilietą, kurio vertė yra apie 22 000 USD.

Bilietas, kurio pradinė kaina yra 19 000 svarų sterlingų (22 600 USD), suteikia žmonėms prieigą prie alkoholio, pranešė Football Daily, remdamasi „Sky News Sports“ vyriausiuoju reporteriu Kaveh Solhekol.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(9)
(19)

Komentarai (2)