Putino režimas – tik „gėlytės“? Po Putino išėjimo rusams prognozuojami siaubingi laikai  (5)

Valdžią Rusijoje tikriausiai perims kažkas dar žiauresnis nei Putinas, sako Glebas Pjanychas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žurnalistas Glebas Pjanychas išreiškė tokią nuomonę interviu „Khodorkovsky LIVE“.

„Putinas palaidojo savo režimą. Vasario 24 dieną jis pradėjo karą ir taip sukėlė grėsmę sau. Galbūt tai truks dar pusmetį, o gal metus. Štai ir viskas, tai nesvarbu. Šis režimas nebeegzistuoja. Tai supranta visi, įskaitant Simonian“, – sakė žurnalistas.

Jis įtaria, kad po V. Putino Rusijoje gyvenimas nepagerės. Tikėtina, kad padėtis dar labiau pablogės. Didelė rizika, kad Kremliui vadovaus, pavyzdžiui, odiozinis milijardierius Jevgenijus Prigožinas, kurio grupuotė viešai vykdo mirties bausmes, sudaužydama žmonėms galvas plaktukais.

„Strugackių šeima sakė, kad „po pilkųjų ateina juodieji“. Putinas ir jo komanda yra visiškai „pilki“. Kai žinia apie sniego gniūžtę apskriejo pasaulį, visi išsigandome. Aš taip pat... Man atrodė: tai yra „juodieji“, kurie eina paskui „juoduosius“. Tai, kad V. Putinas neišlaikys valdžios, akivaizdu visiems, įskaitant jo aplinką. Kyla klausimas, kas ateis po jo. Prigožino privati armija? Tai šauni jėga. Margarita Simonian asmeniškai prisiekia jam ištikimybę. Ar jis ir į jį panašūs asmenys perims valdžią? Tai bus kūjo ir pjautuvo jėga. Baisu“, – pranešė Pjanychas.

 

Jis įsitikinęs, kad V. Putinui nepavyks išvengti katastrofos.

„Jei žmogus iššoka iš balkono, jis negali sustoti kur nors penktame aukšte. Jis nukris ant žemės. Putinas jau krenta į žemę“, – teigė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(69)
(2)
(67)

Komentarai (5)