Didžiulis skandalas FIFA Pasaulio taurėje – „seksualiausia futbolo fanė“ sukėlė tikrą audrą Kataro gatvėse pasirodžiusi su itin iššaukiančiu bikiniu (Foto)  (1)

Ivana Knoll, žinoma kaip „seksualiausia pasaulio futbolo čempionato gerbėja“, paskelbė nuotaikingas fotosesijos Kataro gatvėse nuotraukas už kurias jai gresia areštas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-27 Didžiulis skandalas FIFA Pasaulio taurėje – „seksualiausia futbolo fanė“ sukėlė tikrą audrą Kataro gatvėse pasirodžiusi su itin iššaukiančiu bikiniu (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulio čempionato „seksualiausia aistruole“ tituluojama futbolo sirgalė pateko į antraštes po to, kai Katare vilkėjo iššaukiantį ir atvirą maudymosi kostiumėlį, nepaisant griežtų šalies įstatymų.

Ivana Knoll konservatyviose Dohos gatvėse pasirodė apsirengusi Kroatijos tematikos apranga. Buvusi „Mis Kroatija“ paskelbė savo rizikingos fotosesijos nuotraukas „Instagram“, kur ją seka 608 000 sekėjų.

Knoll trečiadienį (lapkričio 23 d.) taip pat vilkėjo atvirą aprangą „Al Bayt“ stadione, kai Kroatija sužaidė lygiosiomis be įvarčių su Maroku. Kroatijos sirgaliai tikisi, kad Zlatko Daličiaus auklėtiniai Katare gali nuveikti kažką ypatingo, kai prieš ketverius metus Rusijoje pateko į pasaulio čempionato finalą.

Knoll gali būti suimta arba deportuota, nes viešai vilki atvirus drabužius. Prieštaringai vertinamas čempionato šeimininkas Kataras prašė gerbėjų – tiek vyrų, tiek moterų – nedėvėti „pernelyg avirų drabužių“ per pasaulio čempionatą.

„Tikimasi, kad lankytojai parodys pagarbą vietinei kultūrai, vengdami pernelyg atvirų drabužių viešumoje“, – prieš turnyrą pareiškė Kataro turizmo taryba. „Paprastai vyrams ir moterims rekomenduojama užtikrinti, kad jų pečiai ir keliai būtų uždengti“.

 

Keletas gerbėjų sukritikavo Knoll. Ji buvo apkaltinta „nuline pagarba kitai šaliai“ ir liepta „gerbti šalies papročius, tradicijas ir religiją“. Viena šalininkė jai pasakė: „Gėda tau, gerbk kitų kultūrą“.

 

Bet kiti gyrė Knoll už „maištą“ prieš griežtus Kataro įstatymus. Kaip pranešė „Amnesty International“, moterys ir toliau susiduria su „diskriminacija įstatyme ir praktikoje“. Moterys gyvena pagal globos sistemą, pagal kurią jos yra teisiškai susietos su giminaičiu vyru.

Moterims reikia globėjo leidimo, kad galėtų priimti svarbiausius gyvenimo sprendimus, pavyzdžiui, tuoktis, studijuoti užsienyje ar dirbti tam tikrus darbus. Be to, išsiskyrusioms moterims neleidžiama būti savo vaikų globėjomis. Tos pačios lyties santykiai taip pat yra uždrausti Katare.

Knoll yra viena garsiausių Kroatijos modelių ir aistringa futbolo gerbėja, ji dalyvavo ankstesniuose pasaulio čempionatuose Brazilijoje ir Rusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(9)
(6)

Komentarai (1)