[Žinios trumpai] J.Biden oficialiai paskelbė apie derybas su V.Putinu: skelbiama vienintelė sąlyga (Video)  (2)

„Mintis, kad Putinas kada nors galėtų nugalėti Ukrainą, tiesiog neįsivaizduojama. Jis tiesiog apsiskaičiavo visais klausimais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidentas Joe Bidenas vadovas, per bendrą spaudos konferenciją su Prancūzijos prezidentu Emmanueliu Macronu, paskelbė, kad yra pasirengęs derėtis su Rusijos lyderiu Vladimiru Putinu, tačiau su viena sąlyga.

Tiesioginę Joe Bideno kalbą apie galimas derybas su Kremliaus vadovu Vladimiru Putinu citavo administracijos žurnalistas Eli Stokolsas.

Pasak Amerikos lyderio, derybų procesas gali įvykti, jei Kremlius ieškos būdų, kaip užbaigti plataus masto karą Ukrainoje.

„Esu pasirengęs pasikalbėti su ponu Putinu, jei jis tikrai susidomės – jei jis ieško būdų, kaip užbaigti karą. Kol kas jis to nepadarė. Mintis, kad Putinas kada nors galėtų nugalėti Ukrainą, tiesiog neįsivaizduojama. Jis tiesiog apsiskaičiavo visais klausimais. Kyla klausimas, kaip jis išsivaduos iš padėties, kurioje jis yra?“, - spaudos konferencijoje kalbėjo Bidenas.

 

Baltųjų rūmų vadovas taip pat pabrėžė, kad galimos derybos su Vladimiru Putinu vyktų tik sutikus Vašingtono sąjungininkams Šiaurės Atlanto Aljanse.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(9)
(13)

Komentarai (2)