[Žinios trumpai] Skelbiama silpniausia Putino vieta: vos vienu smūgiu Ukraina gali sugriauti visą „specoperaciją“ – liko labai nedaug laiko  (4)

Politologas Olegas Soskinas teigia, kad Ukrainos pajėgų įžengimas į Krymą prieš Naujuosius metus sulaužytų visą sistemą ir sugriautų Rusijos Federacijos planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas ir ekonomistas Olegas Soskinas pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų patekimas į Krymą iki 2023 metų išprovokuotų greitą Putino režimo žlugimą. Anot jo, visada reikia ieškoti silpnosios grandies, kad suveiktų domino principas, o Krymo pusiasalis dabar tokia silpna Rusijos Federacijos grandis ir yra. Apie tai ekspertas pasakojo interviu UNIAN.

„Liko labai mažai laiko. Manau, kad reikia įvažiuoti į Krymą iki Naujųjų metų, tada visa sistema griūva“, – pabrėžė Soskinas.

Tada jis pridūrė, kad šio tikslo pasiekimas padėtų Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pagaliau nutraukti grandinę ir pradėti Putino režimo žlugimą, nes Krymas yra šventas taškas Rusijos diktatoriui ir visai jo teroristinei mašinai. Soskinas mano, kad jei būtų sėkmingai smogta šioje vietoje, visa beprotiška Putino „specialioji operacija“ iškart žlugtų.

(213)
(3)
(210)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: