„Pereiname prie maistinių pašarų ir siloso“: skelbiama, ką masiškai pradėjo valgyti rusai  ()

„Mes pereiname prie maisto pašarų“, – tinklaraštininkas atkreipė dėmesį į Rusijos Federacijos perkamosios galios žlugimo ženklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol diktatorius Vladimiras Putinas pasakoja apie skurdo mažinimą, Rusija išgyvena vieną didžiausių perkamosios galios žlugimą šiuolaikinėje istorijoje.

Rusijoje labai išaugo greitai paruošiamų makaronų „Rollton“, populiariai vadinamų „bomžų paketų“, paklausa. Gamintojas šio produkto gamybą ketina padidinti net 10 proc., o tai yra vienas esminių finansinės socialinės katastrofos šalyje įrodymų.

Apie tai savo tinklaraštyje „Telegram“ rašo Anatolijus Nesmijanas (El Muridas).

Naujausiais duomenimis, kiekvienas rusas, įskaitant kūdikius, per metus nuperka 14,6 pakelių „Rollton“. Tai labai įspūdingi skaičiai.

„Perėjimas prie maistinių pašarų ir siloso yra tikras ženklas, kad didžiosios dalies gyventojų perkamoji galia smarkiai sumažėjo. Žmonės priversti pabloginti savo mitybos kokybę, pereiti prie taupymo strategijų“, – aiškino rusų tinklaraštininkas.

Jis patikslino, kad tai tik taupymo iliuzija. Faktas yra tas, kad netinkama mityba reiškia uždelstus sveikatos sutrikimus ateityje.

 

Rusų perkamosios galios kritimą lėmė agresyvi Maskvos užsienio politika. Dėl plataus masto invazijos į Ukrainą Rusijos Federacijai buvo skirtos griežčiausios sankcijos, taip pat iš Rusijos rinkos pasitraukė didžiausios pasaulio įmonės, kurios, be kita ko, suteikė Rusijos Federacijai aukšto lygio kokybiško ir palyginti pigaus maisto. Maisto kainos smarkiai išaugo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(3)
(65)

Komentarai ()