Skelbiama apie kruviną Rusijos kerštą: „Jis bus daug nuožmesnis už Putiną“ (video)  (1)

Rusijos opozicijos lyderis Arkadijus Babčenka prognozavo maištingą Rusijos ateitį, kuri galiausiai sukels naują karą prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos žurnalistas, rašytojas ir karo korespondentas Arkadijus Babčenka mano, kad 2023 metais Rusija vėl trauks į Kyjivą su „milžiniška mėsos banga", tačiau šį kartą rusai gaus iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų didelį atkirtį.

Bet net jei įsibrovėliai gali būti visiškai išvyti iš Ukrainos ir Rusijos Federacija patiria nacionalinį pažeminimą, vis tiek laikui bėgant naujoji rusų karta pradės reikalauti keršto. Tuo pačiu į sostą sės toks kietas žmogus kaip R. Kadyrovas ar J. Prigožinas. Tokią nuomonę ekspertas išsakė interviu su Alesija Batsman metu.

A. Babčenkos teigimu, tai bus panašu į laikotarpį tarp Pirmojo ir Antrojo pasaulinių karų. „Ir plius R. Kadyrovas ar J. Prigožinas soste. Gal kas nors kitas, bet tai tikrai bus nuožmesnis žmogus už V. Putiną. Rusijoje įsiplieskia pilietinis karas, bet po 10-20 metų viskas susitvarkys, o paskui vis tiek gausime „stačiatikių Iraną" su 130 milijonų žmonių ir branduoliniais ginklais", – prognozavo žurnalistas.

 

Tada jis pridūrė, kad branduoliniai ginklai yra toks argumentas ginče, kuris iš karto padeda tašką bet kokiai situacijai, todėl Šiaurės Korėjos niekas neliečia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(36)
(-28)

Komentarai (1)