[Žinios trumpai] Skelbiamas naujas strateginis Rusijos sąjungininkas: tankų perkėlimą Ukrainai pavadino „niekšingu žingsniu“ ir pagrasino juos „sudeginti iki žemės“  (1)

Tankų perdavimas Ukrainai pavadintas „niekšingu žingsniu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsirado naujas pagrindinis strateginis Rusijos sąjungininkas. Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong Uno sesuo išplatino paramos Kremliaus agresijai pareiškimą, kuriame pripažįsta, kad jos izoliuota šalis su paveldima diktatūra visada bus „vienoje tranšėjoje“ su Rusijos armija.

Apie tai praneša propagandinė žiniasklaida.

„Mes visada būsime toje pačioje tranšėjoje kartu su Rusijos armija ir žmonėmis, kurie ėmėsi kovos už valstybės orumą ir garbę, šalies suverenitetą ir saugumą“, – pareiškė KLDR lyderio sesuo.

Tankų perdavimą Ukrainai ji pavadino „niekšingu žingsniu“ ir užtikrintai kalbėjo, kad Rusijos Federacija „sudegins iki žemės“ Kyjivui perduotą vakarietišką ginkluotę.

 

Pastebėtina, kad net ir atitrūkęs nuo civilizacijos ir realybės Kim Jong Unas, nepanorėjo patekti į istoriją, būdamas tame pačiame puslapyje su Rusijos agresoriumi ir nurodė Pchenjano poziciją paskelbti savo seseriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(75)
(-70)

Komentarai (1)