[ŽT] „Viskas juda link Trečiojo karo.“ Audra Rusijos armijoje (Video)  ()

Rusai piktinasi čečėnų veiksmais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija dideliais žingsniais artėja prie trečiojo Čečėnijos karo. Tai pareiškė Rusijos kariškis Jegoras Guzenko, vadovaujantis populiariam Z-kanalui „Tryliktasis“ (rus. „Тринадцатый“). Pastarosiomis savaitėmis Rusijos Federacijoje paaštrėjo tarpetniniai prieštaravimai karo fone. Konfliktas įsiplieskė ir tiesiogiai tarp J. Guzenko ir „kadyrovcų“, kurie anksčiau buvo paskelbę jo medžioklę.

Savo „Telegram“ kanale Gouzenko įrašė vaizdo įrašą, kuriame užsiminė, kad „kadyrovcai“ grasina jam susidorojimu. Tuo pat metu Rusijos valdžia elgiasi neadekvačiai su Čečėnija ir jos valdžia, atleisdama teroristams ir tyliai stebėdama serijinį medalių įteikimą (užuomina į Kadyrovo sūnų). Vaizdo įrašo fragmentą skelbia „Ukraina 365“ „Telegram“ kanalas.

Guzenko tiesiai šviesiai pareiškė, kad Rusija juda link naujo karo su Čečėnija.

„Pas mus viskas dideliais žingsniais juda link Trečiojo Čečėnijos karo. Jei kas nors nežino, na, aš, matyt, atskleidžiu viešą paslaptį, nes gyventi taikiai ir draugiškai, matyt, niekas nenori. Grasinimai Rusijos piliečiams, b#@$, o taip pat visi tie bajeriai, b#@$, su nesuprantamais apdovanojimais, su atleidimu teroristams... Tai tiesiog marazmas! Ten, mano nuomone, po Beslano įvykių daug žmonių turėjo nusišauti už dalyvavimą šiuose įvykiuose. Bet ne, kaip matome, šiai dienai viskas aktyviai tęsiasi. Vaikinai, aš jums tik pasakysiu, kad aš jums nepasiduosiu kaip karo belaisvis, žinau, kas būna nelaisvėje, n@%$#. Geriau iš karto nušaukit, jei tik turėsit tokią galimybę“, - sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(4)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: