Nauja „Instagram“ didvyrė: milžinišką šamą rankomis ištraukusi mergina sužavėjo pasaulį  (3)

Socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje Alabamoje gyvenanti amerikietė Hannah Baron pasidalijo kvapą gniaužiančiu vaizdeliu. Vandens telkinyje su keliasi vyrais stovėjusi devyniolikmetė mergina drąsiai nėrė į vandenį ir po kelių sekundžių išniro rankose tvirtai laikydama didžiulį šamą. Tai suglumino žvejus visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai toks šamų gaudymas pietinėse JAV valstijose itin populiarus, tačiau kai kuriose šiaurinėse valstijose – nelegalus.

Pietuose šios žuvys iš tiesų gaudomos rankomis, sugriebiant jas dar esančias po vandeniu už žiaunų ir nasrų. Tokį metodą jie vadina „noodling“.

Tiesa, žvejui visuomet kyla pavojus stipriai susižeisti ar net netekti galūnių dėl patekusios infekcijos. Todėl gaudant šamus rankomis patariama mūvėti specialias pirštines, kurios saugotų rankas nuo nors ir neaštrių, tačiau odą pažeisti galinčių dantų. Vaizdelį, kaip tai vyksta galite pasižiūrėti ČIA.

Galybės komplimentų iš vyrų susilaukusi Hannah vandenyje elgėsi kaip tikra profesionalė. Peržiūrėjus jos „Instagram“ profilį, (daugiau nuotraukų rasite čia – INSTAGRAM) tampa aišku, kodėl ši mergina tokia drąsi ir ryžtasi rankomis gaudyti tokias dideles žuvis.

Nuo pat vaikystės H. Baron augo medžiotojų ir žvejų šeimoje, o nuotraukose ji pozuoja kone vien tik su medžioklės ar žūklės trofėjais.

Beveik šimtą tūkstančių peržiūrų ir galybės komentarų sulaukusi Hannah labiausiai sužavėjo žvejus, kurie negalėjo patikėti savo akimis, išvydę dailiosios lyties atstovę iš vandens savo rankomis traukiančią šamą.

„O, šventas šame...“, – rašė vienas.

„Abu mano sūnūs tave ką tik įsimylėjo“, – tikino kitas.

„Tai ką pamačiau, yra kažkas nerealaus!, – skėlė komentatorius.

Tad nieko nuostabaus, kad ši nuolatos besišypsanti, žavinga ir žuvis iš vandens vieną po kitos traukianti traukianti mergina – tikra žvejų svajonė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai (3)