Nori nusiraminti? Papūsk į... nykštį  ()

Nors kiti tokiose situacijose elgiasi kiek kitaip – pvz., Mantas Kalnietis ruošdamasis mesti baudos metimus ar įeiti į aikštelę kartais kažkodėl pučia į kumštį. Panašu, kad tai gali būti ir vienos ir tos pačios fiziologinės operos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmogaus organizmas turi daugybę neatskleistų paslapčių. Tad nieko nebestebina tai, kad kartais, kai problema kyla vienoje organizmo vietoje, tam tikrus veiksmus siūloma atlikti kitoje.

Jau seniai pastebėta, kad visos žmogaus kūno dalys yra glaudžiai susijusios. Todėl naudojant akupunktūros, taškinio masažo, šildymų ir prideginimų metodus, taip pat su džok terapiją galima sėkmingai diagnozuoti ir gydyti įvairius susirgimus.

Pasirodo, papūtimas į nykštį ar jam artimas plaštakos zonas gali nuraminti. Tad jei jaudinatės prieš svarbų renginį ar susitikimą, lengvai papūskite, pataria mind-hacks.wonderhowto.com.

Nykštys, pasak su džok terapijos žinovų, atsakingas už smegenis, tad jo stimuliavimas veikia smegenų veiklą. Todėl galite pamasažuoti ir nykščių pagalvėles.

Nykščio pagalvėlėje esantis taškas gali padėti kontroliuoti depresiją, nerimą, dirglumą ir skrandį. Todėl tai gali padėti net tada, jei jaučiate pilvo ar galvos skausmą. Stipriau paspaudykite pačią nykščio galvutę. Tai galite daryti apie minutę.

Jei tai atrodo neįtikima, tuomet pagalvokite – vaikai, norėdami nusiraminti, kiša nykštį į burną. Viena vertus, nykščio čiulpimo procesas primena žindymą ir tai ramina nervus, kita vertus, stimuliuojamas svarbus nykščio taškas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai ()