Iš paukščio skrydžio užfiksuoti Pchenjano vaizdai atrodo tarsi daryti apleistame mieste (Video)  (6)

Itin retame vaizdo įraše Šiaurės Korėjos sostinė primena vaiduoklių miestą. Pamatyti Pchenjaną iš arti nėra lengva, o dar sunkiau viską nufilmuoti. Nors turistų Šiaurės Korėjoje tikrai yra, jiems sunku išsitraukti telefonus kam nors nufotografuoti dėl didelio kariškių dėmesio. Dabar paviešintame itin retame vaizdo įraše užfiksuota Šiaurės Korėjos sostinė – Pchenjanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizduose, kuriuos iš paukščio skrydžio užfiksavo iš Singapūro kilęs Aram Pan matyti daugybę dangoraižių, tiltų, kelių.

Tačiau 2,58 milijonų gyventojų turinčiame mieste beveik nematyti gyvybės. Aramas Panas yra vienas iš vos kelių užsieniečių, kuriems yra suteiktas leidimas filmuoti ir fotografuoti paslaptingąją Šiaurės Korėją.

Pastebima, kad „YouTube“ portale vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotas Šiaurės Korėjos gyvenimas, vis populiarėja. Tai galima susieti su dažnu kalbėjimu apie šios valstybės keliamą grėsmę, skurdą ir fanatizmą.

Tuose vaizdo įrašuose, kurie yra daryti nepažeidžiant taisyklių, matomos pagrindinės Pchenjano gatvės, kuriose važinėja ir vienas kitas automobilis. Tačiau atokiau darytuose kadruose jau matosi tamsa, tuščios gatvės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(18)
(14)
(4)

Komentarai (6)