E. Muskas nenustoja stebinęs: kuria drakoną-kiborgą?  ()

Jei valdote tris kompanijas, o laisvalaikiu pardavinėjate beisbolo kepuraites ir ugniasvaidžius – žinoma, kodėl gi nepasigaminti dar ir drakono-kiborgo? Be abejo, toks sakinys tinka tik vieninteliam žmogui pasaulyje – Elonui Muskui. Ir jis kažką tokio ir pasakė savo „Twitter“ paskyroje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, toks pranešimas sukėlė klausimų audrą, ką iš tiesų visa tai reiškia.

Trečiadienį E. Muskas „Twitter“ žinutėje parašė, kad tam tikra muzika „skamba puikiai, kai jis joja savo kiborgu“ (angl. sounds great riding my cyborg), ir prie teksto dar pridėjo drakoną vaizduojantį emodžį.

O po dešimties minučių brūkštelėjo dar vieną pranešimą – „o, beje, aš konstruoju drakoną-kiborgą“.

Be jokios abejonės, tai sukėlė sprogimą internete. Vienam vartotojui pareiškus, kad dabar tam pats laikas, E. Muskas sutiko, kad iki tol rinka buvo nepasiruošusi.

Į pokalbį netrukus įsikišo ir oficiali „Sostų karų“ paskyra, pareikalavusi „atsiklaupti prieš Targaryen šeimą“, žinutę baigdami grotažyme #Dracarys, į ką Elonas Muskas atšovė „Neverskite manęs panaudoti mano kosminius lazerius“.

Tad akivaizdu, E. Muskas linksminasi. Bet žinoma, jis turi ir puikų humoro jausmą, ir leidinys „The Independent“ spėja, kad iš tiesų jis greičiausiai omenyje turėjo „SpaceX“ „Dragon“ kapsulę. Bet jie taip pat atkreipė dėmesį, kad milijardierius turi įprotį pačias keisčiausias idėjas, atsiradusias „Twitter“, paversti realybe: kažkada skundas apie transporto kamščius Los Andžele virto „Boring Company“, kuri šiuo metu jau yra gavusi žodinį leidimą bandyti kurti hyperloop technologijos greitąjį susisiekimą tarp Vašingtono ir Niujorko.

Lygiai taip pat realybe tapo ir juokelis apie tai, kad pardavus 50 000 reklaminių kepurėlių, reklamuojančių „Boring Company“, dabar jie imsis pardavinėti ugniasvaidžius – ugniasvaidžiai tikrai pasirodė prekyboje, ir pavadinti „saugiausiu ugniasvaidžiu pasaulyje“, pardavinėjami po 500 JAV dolerių.

Bet drakonas-kiborgas? Tikrai įdomu, kuo tai iš tiesų baigsis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(18)
(5)
(13)

Komentarai ()