Warreno Buffetto dieta yra dar viena priežastis, kodėl jūs negalite būti Warrenu Buffettu  (1)

Warrenas Buffettas yra vienas turtingiausių pasaulio žmonių, sėkmingiausias senosios kartos investuotojas ir gero žmogaus pavyzdys. Jo kuklumas, darbštumas ir visą gyvenimą propaguojamas verslumas yra geri pavyzdžiai jaunimui, bet yra šis tas, ko kopijuoti negalima. Buffetto mityba yra vienas iš tokių dalykų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Warrenas Buffettas yra toks sėkmingas investuotojas, kad jo strategijas bando atkartoti kiti. Jie aktyviai studijuoja Buffetto investavimo filosofiją ir iš jos mokosi. Tačiau Buffettas giriamas ne tik dėl savo įžvalgumo, bet ir dėl gyvenimo būdo. Jis ilgus metus gyvena tame pačiame kukliame name, ilgą laiką vairavo seną automobilį ir niekada per daug neišlaidavo. Tačiau, nors jo investavimo strategijų kopijavimas gali atnešti ir gerus rezultatus, kopijuoti jo mitybos tikrai nereikėtų.

Buffettas yra itin darbštus žmogus, didžiąją savo dienos dalį praleidžiantis dirbdamas ir skaitydamas. Norint išlaikyti tokį tempą, reikia rūpintis savo sveikata. Buffettui jau rytoj sukaks 88 metai, todėl sveikatos problemų išvengti darosi sunku. Juolab, kad turtingasis investuotojas ja nelabai rūpinasi.

Buffettui priklauso nemaža „Coca-Cola“ korporacijos dalis. Jis yra didelis „Coca-Cola“ fanas ir per dieną išgeria bent 5 šio gėrimo skardines. Kartą Buffetas yra sakęs, kad jei per dieną suvartoja 2700 kalorijų, bent ketvirtadalį jų sudaro „Coca-Cola“. Visiems yra gerai žinoma, kad „Coca-Cola“ nėra sveikas gėrimas - jame yra labai daug cukraus, dažiklių ir kitų priedų. Per dažnas „Coca-Cola“ ar kitų panašių gėrimų vartojimas gali prisidėti prie viršsvorio, diabeto, prastos dantų sveikatos ir visos eilės kitų problemų.

Bet „Coca-Cola“ nėra vienintelė Buffetto silpnybė. Neseniai jis atskleidė, kad gerdamas vieną „Coca-Cola“ skardinę po kitos jis mėgaujasi ir skrudintų bulvių lazdelėmis Tam jis turi gerą paaiškinimą - „Patikrinau mirtingumo statistiką ir pastebėjau, kad šešiamečiai susiduria su žemiausia mirties rizika. Todėl nusprendžiau valgyti kaip šešiametis“.

Lyg to dar būtų negana, Buffettui priklauso ledainių tinklas „Dairy Queen“. Tikriausiai žinote, ką tai reiškia? Kartais Buffettas ledus valgo pusryčiams. Sako, kad tai jam pakelia nuotaiką. Ir dėl kalorijų jis nesijaudina, nes dėl darbo daug laiko praleidžia ant kojų. Kartą vakarieniaudamas „Four Seasons“ restorane Niujorke Buffettas užsisakė „Dairy Queen“ ledų desertui.

Warrenas Buffettas taip pat dažnai valgo greito maisto restoranuose ir neatsisako Niujorko gatvės dešrainių. Iš tiesų, Buffettas šia prasme yra išskirtinis. Dažniausiai labai produktyvūs verslininkai stengiasi sveikai maitintis ir palaikyti gerą sveikatą, kad būtų darbingi ir turėtų jėgų. Buffettas į tai numoja ranka - jis yra produktyvus, kai yra gerai nusiteikęs, o tam jam reikalingas skanus, nesveikas maistas. Bet jūs nesate Buffettas, todėl kopijuoti šių įpročių nereikėtų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(10)
(14)

Komentarai (1)